Hyppää pääsisältöön

Heta Vihro: "Hevosen selässä tuntuu kuin leijuisin."

Ystäväni hevonen
Ystäväni hevonen Kuva: Emmi Kähkönen ystäväni hevonen

18-vuotiaalla Hetalla on pitkä urheilutausta. Voimakas nainen on harrastanut vikellyksen lisäksi ratsastusta, telinevoimistelua, jalkapalloa, joukkuevoimistelua ja tankotanssia. Vikellyksen oheisharjoitteluna Vihro treenaa edelleen tanssia ja voimistelua perinteisen voima- ja kestävyystreenin lisäksi. Vikellystä Heta treenaa myös ilman hevosta pukin avulla.

Ystäväni hevonen
Ystäväni hevonen Kuva: Emmi Kähkönen ystäväni hevonen

Vikellyksen pariin Heta päätyi kurssilla tehdyn kokeilun kautta. Hetalle vikellyksessä yhdistyivät kaksi lajia, ratsastus ja voimistelu, joten laji tuntui heti omalta. Vikellys on urheilulajeista varmasti yksi erikoisimmista, ja sen kauneus kiehtoo Hetaa edelleen. Hevosen selässä Heta saavuttaa flow-tilan, jossa oleminen tuntuu leijumiselta.

Ystäväni hevonen
Ystäväni hevonen Kuva: Emmi Kähkönen ystäväni hevonen

Vikellettyjä vuosia on takana jo viisi, ja Heta on ehtinyt kiertää useissa kansainvälisissä kilpailuissa. Tulevaisuuden tavoitteina Hetalla onkin kv-kisoissa menestyminen sekä Suomen tunnettavuuden nostaminen kansainvälisissä vikellyspiireissä.

Hetan jakso Areenassa 18.10.!

Kommentit
 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.