Hyppää pääsisältöön

Vaalirahoituksesta yhä suuria summia piilossa

Poliitikkojen ja puolueiden saamista vaalituista julkistettiin ja paljastui vaalirahoituskohun aikaan vain jäävuoren huippu, väittää Keskustan entinen puoluesihteeri Jarmo Korhonen MOT:n haastattelussa.

Korhonen julkistaa pian ilmestyvässä ’Maan tapa’-kirjassaan aiemmin julkaisematonta sähköpostikirjeenvaihtoa muun muassa Sauli Niinistön vuoden 2006 presidentinvaalikampanjan varainkeruusta. Korhonen sanoo, että Kokoomus on näihin päiviin asti pitänyt piilossa merkittävän osan Niinistölle suunnatuista tuista.

Jarmo Korhonen kertoo Keskustan saamien vaalirahojen tietoisesta pimityksestä ja kuvaa MOT:n haastattelussa myös omaa rooliaan Kehittyvien maakuntien Suomi-yhdistyksen synnyssä. Korhonen ampuu kirjassaan kovia väitteitä myös omia puoluetovereitaan ja politiikan toimittajia kohtaan.

Kommentit