Hyppää pääsisältöön

Mitä tapahtuu Nyt tai ei koskaan -ohjelman kulisseissa?

Nyt tai ei koskaan oli käsikirjoittajana ja kirjailijana tunnetulle Katri Manniselle ensimmäinen reality-ohjaustyö. Kuvausten edetessä hänet opittiinkin tuntemaan työryhmän keskuudessa lisänimellä Method-Manninen. Hänen ilmaisunsa oli joko ylitsepursuavan rakastavaa tai poliisimaisen tiukkaa.

Parven jäsenet saavat esittää päähenkilöille kysymyksiä omasta päästään ja saavat muutenkin itse vaikuttaa siihen mihin päin keskustelua lähdetään viemään.

Seitsemäntenä esitettävän Annin jakson kuvauksissa Katri Mannisesta nähtiin uusi rauhallinen ja määrätietoinen puoli. Vaikka parven jäsenet saavatkin täysin itse päättää minkälaisia kysymyksiä he päähenkilölle esittävät, halusi Manninen tuoda esiin yksityiskohdan, jolla saattaisi olla vaikutusta heidän jatkokysymyksiinsä.

- Olette ehkä huomanneet, että hänellä on taipumus alkaa puhua kovempaa kun hän alkaa selittelemään.

Manninen tiivistää mitä ohjaajan ominaisuudessa esiintyjiltä toivoo.

- Enemmän itkua ja vähemmän sitä kovaa puhumista.

Annin jakso nähdään tiistaina 20.10 kello 19.00 Yle TV1:llä.

 • Mihin maahan sinä matkustaisit?

  Kysyimme katsojilta mihin he haluaisivat matkustaa.

  Nyt tai ei koskaan -ohjelman seitsemännessä jaksossa Anni halusi matkustaa pienten lastensa kanssa ulkomaille, jonka seurauksena kysyimme Nyt tai ei koskaan -ohjelman katsojilta mihin me matkustaisivat jos heille tarjoutuisi mahdollisuus matkustaa unelmakohteeseensa mihin tahansa maapallolla.

 • Vaaditaanko mieheltä vähemmän kuin vaimolta?

  Voiko selittelystä päästä eroon

  Suhtaudummeko eri tavoin naiseen, joka jättää valtaosan perheen kotitöistä miehen tehtäväksi kuin mieheen, jonka vaimo tekee kaikki kotityöt? Entä voiko ylenmääräisestä selittelystä päästä eroon? Sitä pohtivat Nyt tai ei koskaan -sarjan Ingan osan nähneet katsojat Facebookissa ja Twitterissä.

 • "Lahjakkuuksien kaatopaikka, Suomi"

  Parven jäsen kirjoittaa ajatuksiaan Ingan jaksosta.

  Parven jäsen Jarmo näki Ingan runsaassa somen käytössä enemmän potentiaalia kuin ongelmia.