Hyppää pääsisältöön

Suomenhevonen Taavi on Hetan vikellyspari

Ystäväni hevonen
Ystäväni hevonen Kuva: Emmi Kähkönen ystäväni hevonen

Vikeltäjä Heta Vihron ja Taavi-ruunan yhteistyö on tuoretta. Maaliskuusta 2015 yhdessä treenannut kaksikko on kuitenkin ehtinyt jo saavuttaa viidennen sijan PM-kilpailuista sekä Tanskan kansainvälisistä kilpailuista.

Ystäväni hevonen
Ystäväni hevonen Kuva: Emmi Kähkönen ystäväni hevonen

Sorrex, eli Taavi on vuonna 2002 syntynyt suomenhevonen. Kouluratsastusta taitava ruuna sopii erityisesti vikellyskäyttöön rauhallisen luonteensa vuoksi. Taavilla voivat treenata aloittelevat vikeltäjät kuin maajoukkuetason urheilijatkin. Hevonen ei vähästä säikähdä ja on kova tekemään töitä.

Ystäväni hevonen
Ystäväni hevonen Kuva: Emmi Kähkönen ystäväni hevonen

Kisahevoseksi Taavi sopii erityisen hyvin, koska se viihtyy kisojen vilskeessä. Pitkistä kisamatkoista hevonen ei oli moksiskaan, koska se tuntuu erityisesti rakastavan matkustamista.

 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.