Hyppää pääsisältöön

Yleisön ääni entistä tärkeämpi Naurun tasapainossa

Naurun tasapaino 2015 semifinalistit.
Naurun tasapaino 2015 semifinalistit. naurun tasapaino 2015

Naurun tasapaino huipentuu tänä vuonna kolmeen livelähetykseen, jossa yleisö ratkaisee kuka voittaa Suomen kovimman stand up-kilpailun. Aikaisempina vuosina yleisö on saanut äänensä kuuluville vasta finaalissa niin tänä vuonna yleisö on ratkaisevassa roolissa jo semifinaaleissa. Yleisöäänten perusteella valitaan suoraan jatkoon menevät koomikot ja tuomarit tekevät valinnan kahden vähiten ääniä saaneen välillä.

Ensimmäinen semifinaali tulee suorana Tampereen mediapoliksesta 16.10. ja äänestyslinjat avautuvat heti ohjelman alussa klo 21.

Nyt on hyväntekeväisyydestä tehty hauskaa

Ohjelman juontaja Sanna Stellan on innoissaan Naurun tasapainon uudistuksista

“Suorat lähetykset jännittävät jo nyt todella paljon, mutta pystyn hädin tuskin tajuamaan miten paljon koomikoita saattaa jännittää. Uuden stand up-materiaalin esittäminen live-televisiossa on sellainen haaste, mitä en muista missään ennen nähneeni.”

“Ja todella hienoa, että yleisön ääni tulee mukaan jo näin aikaisessa vaiheessa, koska viime kädessä koomikon menestyksen päättää aina yleisö, ei tuomarit. Erityisen kivaa on myös se, että äänestyksen tuotto lahjoitetaan Nenäpäivä-keräykseen. Samoilla nauruilla voi sekä äänestää suosikkia että lahjoittaa hyväntekeväisyysteen, täysin ainutlaatuista sekin!

- Nauru on meille itsestään selvyys, mutta näin se ei todellakaan ole kaikkialla.

Naurun tasapainon suorassa finaalissa 30.10 nähdään myös Nenäpäivä -speciaali, josta vastaa Kätevä emäntä -sarjan hulvaton näyttelijäkaarti. "

 • Naurun tasapainon voittaja on Matti Patronen

  Naurun tasapainon voittaja on matti

  Vuoden 2015 Naurun tasapainon voittaja on Matti Patronen! Helsingin Suvilahdessa juuri päättyneen Naurun tasapainon finaalin voittajaksi yleisö äänesti Matti Patrosen. Toiseksi eniten ääniä keräsi Toni Jyvälä ja kolmanneksi Heikki Vilja. Koko finaalikolmikko suuntaa keväällä 2016 koko Suomen kattavalle kiertueelle.

 • Naurun tasapainon äänestysohjeet

  Naurun tasapainon äänestysohjeet

  ÄÄNESTYSOHJEET: Tekstiviestinä: Äänestys tapahtuu tv-ohjelman äänestysohjeiden mukaisesti (esim. tv-ruudussa ja tv-ohjelman nettisivuilla ilmoitettua äänestysnumeroa käyttäen) lähettämällä tekstiviestinä valitun äänestyskohteen numero äänestysohjeiden mukaiseen puhelinnumeroon. (Esim. lähetä äänestyskohteesi numero, esim. 2, tekstiviestinä, esim. numeroon 16499).

 • Yleisön ääni entistä tärkeämpi Naurun tasapainossa

  Yleisön ääni entistä tärkeämpi Naurun tasapainossa

  Naurun tasapaino huipentuu tänä vuonna kolmeen livelähetykseen, jossa yleisö ratkaisee kuka voittaa Suomen kovimman stand up-kilpailun. Aikaisempina vuosina yleisö on saanut äänensä kuuluville vasta finaalissa niin tänä vuonna yleisö on ratkaisevassa roolissa jo semifinaaleissa.