Hyppää pääsisältöön

Etsimme kotiseutusi paskinta paikkaa

Kuvassa teksti "Paska paikka".
Kuvassa teksti "Paska paikka". Kuva: Yle / Ida-Liina Huurtela Paska,paskapaikka

Yleensä meitä pyydetään kertomaan kotiseutujen parhaista puolista ja kuvaamaan niiden kauneimpia asioita. Nyt haluamme tehdä siihen muutoksen! Haluamme nostaa esille myös rakkaiden kotiseutujen särmikkäämpää puolta.

Älä lakaise ikäviä asioita maton alle, vaan siitä ota kuva ja lähetä se meille. Siis joku ikävä, nolo, tyhmä tai älytön asia! Usein hölmöltä tuntuvat asiat nousevat ajan saatossa omaan arvoonsa, ne muistetaan ja lopulta niistä ollaankin ylpeitä! Kuvia katsellaan Puoli seiskan Maakuntaviikon suorissa lähetyksissä 20.-23.10.

Paskin paikka -kilpailuun voit osallistua Instagramissa ja Twitterissä #paskapaikka. Halutessasi voit myös lähettää kuvan oheisen lomakkeen kautta. Osallistua voi perjantaihin 23.10. klo 12 asti. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kilpailun henkeen sopiva palkinto.

Kilpailun aihevalinnasta johtuen kuvat julkaistaan tällä nettisivulla kuitenkin vasta moderoinnin jälkeen.

Lue myös:
Puoli seitsemän suuntaa katseet maakuntiin

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän