Hyppää pääsisältöön

Vuoden mediapersoona Sami Yaffa, Sound Tracker

Sami Yaffa Senegalissa
Sami Yaffa Senegalissa Sami Yaffa Senegalissa Kuva: Yle sami yaffa

Musiikki & Median vuoden mediapersoona 2015 on Sami Yaffa, jonka Sound Tracker-sarjan toinen kausi alkaa Teemalla maanantaina 26.10.

Vuoden 2015 palkinnot on jaettu Musiikki & Media -konferenssissa tänään lauantaina, ja näin tuomaristo kehuu Vuoden mediapersoonaa:

"Asiantunteva ja sydämellä työtä tekevä henkilö täynnä karismaa, huumoria ja rakkautta musiikkiin ja ihmisiin. Aito persoona, josta huokuu arvostus eri kulttuurien musakenttiin!"

Samassa tilaisuudessa vuonna 2014 Teema valittiin vuoden kotimaiseksi musiikkimediaksi. Teemasta tuomaristo sanoi, että se "tekee monipuolista työtä kulttuurin asialla. Sisältö on aina huippulaadukasta, olipa käsiteltävä genre mikä tahansa. Erityisesti kiitoksia keräsivät loistavat dokumentit." Yksi näistä dokumenteista oli Sami Yaffan sarjan ensimmäisen kausi, joka oli tuolloin juuri alkanut, ja se palkittiin myöhemmin myös Kultaisella Venlalla.

Sami osoitti ensimmäisellä kaudella upean taitonsa upota paikalliseen musiikkikulttuuriin niin Etiopiassa kuin USA:ssa, Serbiassa tai Argentiinassa. Sarjan toisen kauden matkakohteet ovat Jamaika, Senegal, Intia, Turkki ja Indonesia.

Teema onnittelee ja kiittää!

Lue lisää:

Toinen tuotantokausi, Sami Yaffa - Sound Tracker.

Sami Yaffa – Sound Tracker

Sami matkaa Jamaikalle, Senegaliin, Intiaan, Turkkiin ja Indonesiaan 26.10. alkaen maanantaisin klo 21.

 • Harjunpää & pahan pappi on kylmä ja ankara rikoselokuva

  Väkivaltainen rikoselokuva hullusta tappajasta.

  Kun tappaja on sekaisin ja tuntuu valitsevan uhrinsa mielivaltaisesti, on Harjunpäällä vaativa urakka jäljittää tekijää. Pian väkivaltainen murhaaja tunkeutuu myös Harjunpään perhepiiriin.

 • I Wanna Be Somebody! Elokuvia musiikista Teemalla

  Kunnianhimoa ja rakkautta perjantain Kinossa.

  Mikä on kunnianhimon hinta? Miten ihminen löytää vapauden? Onko rakkautta ensi silmäyksellä? Teeman perjantain Kino esittää kolme keskenään hyvin erilaista elokuvaa muusikoista ja musiikista.

 • Pahuuden monet kasvot Teemalla lokakuun elokuvissa ja dokumenteissa

  Murhaajasta diktaattorin myötäilijään – mikä heitä yhdistää?

  Kylmäverinen murhaaja. Lakia kunnioittamaton kostaja. Holokaustin toimeenpanija. Diktatuurin välinpitämätön myötäilijä. Mikä on heitä yhdistävä tekijä? Mitä on pahuus? Teeman lokakuun elokuvat ja dokumentit tutkivat pahuutta niin historian ja tositarinoiden kuin fiktion kautta.

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa