Hyppää pääsisältöön

Vuoden mediapersoona Sami Yaffa, Sound Tracker

Sami Yaffa Senegalissa
Sami Yaffa Senegalissa Sami Yaffa Senegalissa Kuva: Yle sami yaffa

Musiikki & Median vuoden mediapersoona 2015 on Sami Yaffa, jonka Sound Tracker-sarjan toinen kausi alkaa Teemalla maanantaina 26.10.

Vuoden 2015 palkinnot on jaettu Musiikki & Media -konferenssissa tänään lauantaina, ja näin tuomaristo kehuu Vuoden mediapersoonaa:

"Asiantunteva ja sydämellä työtä tekevä henkilö täynnä karismaa, huumoria ja rakkautta musiikkiin ja ihmisiin. Aito persoona, josta huokuu arvostus eri kulttuurien musakenttiin!"

Samassa tilaisuudessa vuonna 2014 Teema valittiin vuoden kotimaiseksi musiikkimediaksi. Teemasta tuomaristo sanoi, että se "tekee monipuolista työtä kulttuurin asialla. Sisältö on aina huippulaadukasta, olipa käsiteltävä genre mikä tahansa. Erityisesti kiitoksia keräsivät loistavat dokumentit." Yksi näistä dokumenteista oli Sami Yaffan sarjan ensimmäisen kausi, joka oli tuolloin juuri alkanut, ja se palkittiin myöhemmin myös Kultaisella Venlalla.

Sami osoitti ensimmäisellä kaudella upean taitonsa upota paikalliseen musiikkikulttuuriin niin Etiopiassa kuin USA:ssa, Serbiassa tai Argentiinassa. Sarjan toisen kauden matkakohteet ovat Jamaika, Senegal, Intia, Turkki ja Indonesia.

Teema onnittelee ja kiittää!

Lue lisää:

Toinen tuotantokausi, Sami Yaffa - Sound Tracker.

Sami Yaffa – Sound Tracker

Sami matkaa Jamaikalle, Senegaliin, Intiaan, Turkkiin ja Indonesiaan 26.10. alkaen maanantaisin klo 21.

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa