Hyppää pääsisältöön

Mies halusi näyttää enemmän lemmikkipapukaijaltaan, joten hän poisti molemmat korvansa

Kuulostaa uskomattomalta, mutta totta se on.

Onko miehessä nyt samaa näkö kuin papukaijassa? Jaa-a. // Kuva: Twitter.com / parrot man

Englantilainen 56-vuotias Ted Richards vaikuttaa rakastavan viittä lemmikkipapukaijaansa vähän turhankin paljon. Verkkolehti Mashablen mukaan Richards leikkasi molemmat korvansa irti, jotta hän näyttäisi enemmän papukaijoiltaan. Korvien poistamisleikkaus kesti noin kuusi tuntia.

Siis mitä?

Kuulostaa hurjalta – ja siltä se myös näyttää. Tosin hurjalta Richards näytti jo korvien kanssa, sillä hän on harrastanut lävistyksiä, tatuointeja ja muita kehonmuokkauksia jo vuodesta 1976. Hänellä on esimerkiksi 110 sulka-tatuointia ympäri vartaloaan. Näistä osa on Richardsin kasvoissa.

Skip Twitter post

Richards kertoo Mashablelle, että korvien poistaminen on tuonut hänen elämäänsä vain yhden ongelman: silmälasien pysymisen päässä. Richards kehitti tähän kuitenkin luovan ratkaisun. Hän asennutti pienet metallipuikot päänsä sivulle, johon silmälasien sangat voi tukea.

Mashablen mukaan Richards etsii parhaillaan kirurgia, joka saisi muokattua hänen nenänsä nokan muotoiseksi.

Lue myös:

Äänioikeus vai kiva koru - mistä naistenpäivässä alunperin oli kyse?