Hyppää pääsisältöön

Adele teki Cheekit ja ilmoitti paluustaan – fanit sekosivat tv-tempusta

Brittiartistin pitkään odotettu comeback sai fanit sekaisin.

Adele Grammy-gaalan punaisella matolla 2013 // Kuva: EPA/MIKE NELSON

27-vuotias Adele vihjailee paluustaan kuin Cheek konsanaan. Brittilaulaja ilmoitti comebackista 30 sekunnin pituisella tv-mainoksella laulaen sanat:

- Hello, it’s me. I was wondering if after all these years you’d like to meet. To go over, everything, they say the time’s supposed to be heal ya, but I ain’t done much healing.

Cheek puolestaan julkaisi tiistaina 7. heinäkuuta paluuseensa liittyvän videopätkän kahdeksalla tv-kanavalla muutaman minuutin sisällä. Cheekin video oli vain 10 sekunnin spotti, mutta toisaalta taukokin oli huomattavasti lyhyempi kuin Adelella, joka on julkaissut edellisen albuminsa neljä vuotta sitten.

Näin Adelen paluuta kommentoidaan Twitterissä:

Billboardin mukaan Adelen paluulevy julkaistaan marraskuussa. Laulajan edellinen albumi 21 oli maailmanlaajuinen menestyslevy, joka palkittiin peräti kuudella Grammy-pystillä. Adele on tämän vuosituhannen menestynein naisartisti. Hänen albumeitaan on myyty maailmanlaajuisesti yli 30 miljoonaa kappaletta.

Vuonna 2013 Adele voitti parhaan kappaleen Oscarin ja Golden Globen James Bond 007 Skyfall -tunnuskappaleesta Skyfall. Sen jälkeen artisti ei ole julkaissut mitään uutta materiaalia, eikä ole ollut muutenkaan julkisuudessa.