Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

GEO

GEO on nelihenkinen elektroyhtye Helsinki/Turku-akselilta. Yhtyeen jäsenet ovat soittaneet useissa erilaisissa kokoonpanoissa, kunnes vuoden 2015 kesällä tapahtui fuusioituminen GEO:ksi. Ensimmäisenä maistiaisena bändiltä on ilmestynyt Impulse-kappale.

GEO

Kotipaikkakunta: Helsinki

Perustamisvuosi: 2015

Musiikkityyli: elektro-indie

Kokoonpano:

Markus - laulu, taustalaulu
Jan Mayen - laulu, taustalaulu, syntetisaattori
GoGo - syntetisaattori, taustalaulu
Ozzy - kitara

Ylex kommentoi:

Tykkäämme:

Kuulasta, raikasta mutta paikoin myös sopivan synkkää ja melankolista indierockia. Impulse-biisissä on hieman uhkaava ja painostava tunnelma, joka kevenee kertseissä upeasti heleiden kitaroiden ja kasarifiilistelyn saattelemana. Impulse esittelee mahtipontisen ja kunnianhimoisen tuoreen indierock-yhtyeen, joka on kuin sekoitus White Liesin ja Editorsin tummuutta ja Empire Of The Sunin koukuttavaa elektrorockia.

Odotamme:

Lisää yhtä mahtipontisia ja kunnianhimoisia biisejä. Visuaalinen ilmekin näyttää olevan kunnossa logoa ja promokuvia myöten, mikä lupaa hyvää. Indierock-skene, jossa elektroninen musiikki yhdistyy synkkään tunnelmaan ja kasarifiilistelyyn, on suositumpaa kuin koskaan, joten kannattaa miettiä mikä erottaa GEO:n muista yhtyeistä.