Hyppää pääsisältöön

Miten Michaelista tuli ammattipainija?

Parven jäsen Michael ehti tehdä paljon erilaisia töitä ennen kuin löysi oman intohimoammattinsa - ammattipainin.

Michael työskenteli aikoinaan rakennustyömailla ja mietti raskaasti, ettei elämä ollut hänestä tyydyttävää. Työ oli raskasta ja kulutti kroppaa. Työpäivien jälkeen Michael oli rättiväsynyt ja hän ymmärsi työskentelevänsä työmaalla vain ja ainoastaan rahan takia. Tämä johti siihen, että Michael paloi töissä kahdesti loppuun.

Rakennustöiden lisäksi Michael on työskennellyt muun muassa kaupan kassalla ja leipomokuskina. Kaikkia töitä yhdisti sama asia, sillä Michael tiesi ettei tulisi tekemään mitään näistä työtehtävistä loppuelämäänsä, ei edes kahta vuotta pidempään.

Michael halusi etsiä työn josta hän oikeasti nauttii ja jonka tekemistä rakastaa. Hänelle vastaus löytyi ammattipainista.

- Halusin nähdä maailmaa, ja se, englanniks sanottuna professional wrestling became my vehicle to take me around the world.

Painin myötä Michael pääsi matkustamaan ympäri maailmaa, näkemään neljä mannerta ja 19 maata.

21 vuoden painijaura auttoi valjastamaan Michaelin taidot oikeaan tarkoitukseen.

- Mä tunnistin itsessäni tän painijana olemisen, ja uran, ja sukseen myötä mitkä mun syvemmät kyvyt oli. Ja se, että mä ymmärsin, että mä oon showmies henkeen ja vereen. Mä osaan hanskata sen yleisön, mä osaan käsitellä sitä yleisöä tossa kämmenen pohjalla ku sulaa vahaa.

Kun Michael oppi tuntemaan itsensä ja tiesi olevansa pohjimmiltaan showmies, hän koki että hänen kaikkiin kysymyksiinsä oli vastattu.

- Se, että löydätkö työtä siltä alalta on taas eri asia. Onks sulla oikeet connections, onks sulla oikeet ihmiset joita sä tiedät, jotka voi auttaa sua eteenpäin, se on täysin eri asia se. Mutta se sun lahja pitää olla täysin selkee.

 • Mihin maahan sinä matkustaisit?

  Kysyimme katsojilta mihin he haluaisivat matkustaa.

  Nyt tai ei koskaan -ohjelman seitsemännessä jaksossa Anni halusi matkustaa pienten lastensa kanssa ulkomaille, jonka seurauksena kysyimme Nyt tai ei koskaan -ohjelman katsojilta mihin me matkustaisivat jos heille tarjoutuisi mahdollisuus matkustaa unelmakohteeseensa mihin tahansa maapallolla.

 • Vaaditaanko mieheltä vähemmän kuin vaimolta?

  Voiko selittelystä päästä eroon

  Suhtaudummeko eri tavoin naiseen, joka jättää valtaosan perheen kotitöistä miehen tehtäväksi kuin mieheen, jonka vaimo tekee kaikki kotityöt? Entä voiko ylenmääräisestä selittelystä päästä eroon? Sitä pohtivat Nyt tai ei koskaan -sarjan Ingan osan nähneet katsojat Facebookissa ja Twitterissä.

 • "Lahjakkuuksien kaatopaikka, Suomi"

  Parven jäsen kirjoittaa ajatuksiaan Ingan jaksosta.

  Parven jäsen Jarmo näki Ingan runsaassa somen käytössä enemmän potentiaalia kuin ongelmia.