Hyppää pääsisältöön

Mø + Diplo = täydellistä elektropoppia

Møn ja Diplon yhteistyöstä ei voi ilmeisesti syntyä kuin timanttia

MO

Tanskalainen Mø on ihastuttanut synkällä ja hieman vinksahtaneella elektropopillaan ympäri maailmaa. Hän on tehnyt vaikutuksen myös amerikkalaiseen Diploon, joka on yksi tämän hetken kuumimmista tuottajista. Yhdessä he tekivät XXX88-biisin pari vuotta sitten ja tänä vuonna Major Lazerin kanssa kesän kovimman Lean On -hitin. Nyt yhteistyö saa jatkoa.

Kamikaze on saippuakuplan lailla leijaileva, koukuttava kokonaisuus, jonka torvet houkuttelevat väsyneen bailaajan tanssilattialle samalla tavalla kuin käärmeenlumoojan torvi nostaa käärmeen korista. Diplon tuotanto on raikas ja persoonallinen. Mies on mestari tekemään soundeja, jotka ovat hauskoja, tyylikkäitä ja kuulostavat hyvin vahvasti tältä päivältä.

Diplo ja Mø ovat kaksikko, jonka toivoisi perustavan yhdessä duon, samalla tavalla kuin mies teki Skrillexin kanssa. Tätä täytyy saada lisää.