Hyppää pääsisältöön

Uuden musiikin iltavuorossa uusi ääni – Womma puikoissa viikon ajan

Womma Seppälä on aiemmin juontanut muun muassa Yle Galaxy -lastenohjelmaa. Seppälää kuullaan Uuden musiikin iltavuorossa 27. lokakuuta saakka.

Womma Seppälä on äänessä Uuden musiikin iltavuorossa 19. lokakuuta lähtien reilun viikon ajan. // Kuva: YleX / Nadja Kamara

Musiikki & Media -tapahtumassa vuoden toimittajaksi valittu Venla Kokkonen viettää ansaittua lomaa. Kokkosen sijasta Uuden musiikin iltavuoron juontajavastuun ottaa 22-vuotias radio- ja tv-alan opiskelija Womma Seppälä.

- Aikamoiset saappaat tässä on täytettävänä. Mutta pitää ajatella niin, että kova juttu, mut on valittu Suomen parhaan toimittajan tuuraajaksi, Seppälä sanoo.

Seppälä on aiemmin juontanut Yle Galaxy -lastenohjelmaa viiden vuoden ajan. Maanantainen Uuden musiikin iltavuoron lähetys on ensimmäinen, joka Seppälä tekee suorana radiossa.

- Fiilis on koko ajan nousussa. Pieni terve kuumotus on päällä.

Tänään maanantaina Uuden musiikin iltavuorossa kuullaan muun muassa Ellinoorantuore kappale. Ellinoora on Seppälälle tuttu muusikko – tosin hieman nololla tavalla. Seppälä oli yrittänyt pokata Ellinooraa risteilyllä. Pokaus tuottikin tulosta. Tosin tulos ei ollut sellainen, jota Seppälä oli odottanut.

- Muuten hän sanoi ei, mutta suostui tulemaan lastenohjelmaamme vieraaksi, Seppälä kertoo.

Womma Seppälä tuuraa Venla Kokkosta Uuden musiikin iltavuorossa  19.–27. lokakuuta.

Lue myös:

YleX:n Venla Kokkonen palkittiin vuoden toimittajana – kaikkea tätä vaaditaan menestyvältä musatoimittajalta