Hyppää pääsisältöön

Venla Kokkonen on vuoden musiikkitoimittaja, Sound Trackerin Sami Yaffa vuoden mediapersoona ja Yle Areena vuoden verkkomedia

Musiikki & Media -tapahtumassa palkittiin YleX:n toimittaja Venla Kokkonen, Sound Trackerin Sami Yaffa ja Yle Areena. Venla on vuoden musiikkitoimittaja, Sami vuoden mediapersoona ja Areena vuoden verkkomedia.

Alan Industry Awards -palkinnot jaettiin lauantaina 17.10.2015.

Venla Kokkonen tekee YleX:ssä Uuden musiikin iltavuoro -ohjelmaa aina maanantaista torstaihin klo 17-19.

Sami Yaffan Sound Trackerin toinen kausi alkaa Teemalla maanantaina 26.10. Sarjan matkakohteet ovat Jamaika, Senegal, Intia, Turkki ja Indonesia. Viime vuonna Yle Teema valittiin tapahtumassa vuoden kotimaiseksi musiikkimediaksi. Kiitosta saivat erityisesti dokumentit, joista yksi oli tuolloin juuri alkanut Sound Tracker. Sarja on palkittu myös Kultaisella Venlalla.

Yle Areena on - muun musiikkitarjonnan lisäksi - johtava livekonserttien välittäjä, Areenassa voi katsoa ja kuunnella livekonsertteja klassisen musiikin konserteista rock-festivaaleihin.

Musiikki & Median Industry Awards -palkinnoista päättää asiantuntijaraati, jossa Musiikki & Median hallituksen lisäksi istuivat tänä vuonna Stefan Möller (Radiomedia), Elina Orma (Live Nation), Kimmo Valtanen (Universal Music), Kari Pössi (Piikkikasvi), Markku Pyykkönen (Joensuun Popmuusikot ry) ja Mikko Meriläinen (Soundi). Ehdotukset ansioituneista tekijöistä ja tahoista tulevat musiikki- ja media-alalta.

Musiikki & Media on vuonna 1989 perustettu, Suomen johtava musiikkialan ammattilaisille räätälöity konferenssi.