Hyppää pääsisältöön

Villi kortti -juontaja Riku Riihilahti lupaa: Ohjelma sopii myös heille, joita urheilu ei kiinnosta

Urheiluaiheisessa paneelishow’ssa on mukana myös YleX:n Mäkkäri.

Tommy Lindgren, Riku Riihilahti ja Essi Hellén. // Kuva: Yle / Numi Nummelin

Maanantai-iltana TV2:ssa starttasi urheiluaiheinen paneelishow Villi kortti, jota luotsaa urheilutoimittaja Riku Riihilahti. Hän kertoo, että on jo pitkään halunnut tehdä ohjelmaa, jossa huumorin kautta sukelletaan penkkiurheilun maailmaan. 

- Urheiluruudun tekeminen on journalistin hommaa. Tämä, mitä me nyt tehdään, on huomattavasti enemmän sieltä viihdepuolelta, Riihilahti sanoo YleX Aamun haastattelussa.

Villissä kortissa kaksi joukkuetta kilpailee urheiluaiheisissa tietämystä ja ilmaisutaitoa vaativissa tehtävissä. Joukkueiden kapteenit ovat muusikko Tommy Lindgren ja näyttelijä Essi Hellén. Panelistien joukossa on YleX Jälki-istunnon Juuso ”Mäkkäri” Mäkilähde, joka nähdään parhaillaan myös MTV:n Voitolla yöhön -ohjelmassa. Panelisteina toimivat myös Tuomas Kyrö, Kalle Palander, Aki Riihilahti, Paula Noronen ja Helena Pöllänen, minkä lisäksi ohjelmassa nähdään julkkisvieraita.

Riihilahti lupaa, että ohjelmasta on iloa myös sellaisille ihmisille, jotka eivät ole erityisen innokkaita penkkiurheilijoita.

- Yritämme viedä keskusteluja kaikkialle muualle urheilusta. Urheilu antaa sen ärsykkeen keskustelulle, ja sitten mennään jo eteenpäin.

_Villi kortti_nähdään TV2:ssa maanantaisin kello 22. Ohjelmaa voi katsoa myös Areenassa.

Lue myös:

Kyllä, on myös TV-sarjoja, joissa YleX:n Mäkkäri ei tänä syksynä esiinny