Hyppää pääsisältöön

Janet Jackson saapuu Suomeen

Unbreakable-maailmankiertueen Suomen-keikka pidetään Hartwall Areenalla 25. huhtikuuta.

Janet Jackson on esiintynyt Suomessa viimeksi 17 vuotta sitten. // Kuva: EPA / Harbert Knosowski

Janet Jacksonin elokuun 31. päivä käynnistynyt Unbreakable-maailmankiertue tuo artistin Suomeen 25. huhtikuuta. Popin kuninkaan Michael Jacksonin sisko esiintyy tuolloin Helsingin Hartwall Areenalla. Jackson on aiemmin esiintynyt Suomessa vain kerran, Turussa vuonna 1998.

Yli 160 miljoonaa albumia myynyt Jackson on yksi maailman tunnetuimmista ja vaikutusvaltaisimmista muusikoista. Poppari on voittanut lukuisia Grammy-, Emmy- ja Golden Globe palkintoja. Billboard rankkasi hänet vuonna 2008 maailman kaikkien aikojen artistien listan sijalle seitsemän.

Jackson julkaisi Unbreakable-nimisen albumin 2. lokakuuta. Levy on Jacksonin ensimmäinen studioalbumi seitsemään vuoteen. Levyn kappale Burnitup! on soinut YleX:n taajuuksilla.

Musiikkinsa lisäksi Jackson muistetaan muun muassa vuoden 2004 amerikkalaisen jalkapallon finaaliottelun Super Bowlin väliaikaesityksestä, jonka lomassa hän vilautti nänniään yleisölle ja miljoonille tv-katsojille ympäri maailman.

Jacksonin Suomen-keikan liput tulevat myyntiin Lippupisteessa 30. lokakuuta.