Hyppää pääsisältöön

Kolme kysymystä jotka auttavat löytämään kutsumuksesi

Anni ja parvi kotona
Anni ja parvi kotona parvi

Tiedätkö sinä mikä kutsumuksesi on? Nyt tai ei koskaan -sarjan seitsemännessä jaksossa parvi auttoi Annia löytämään uuden suunnan elämälleen. Parven esittämät kysymykset voivat auttaa sinuakin selvittämään mitä voisit tehdä elämälläsi.

Annin parvessa ollut Maarit kirjoitti osan esityksen jälkeen sarjan Facebook-keskustelussa.

Mitä tekemällä aika unohtuu?

"Nuo kolme asiaa, jotka liittyvät johonkin, joka on intohimosi: että sitä tekemällä aika unohtuu, voisin tehdä ilmaiseksi ja saan sitä tehdessä myös muilta positiivista palautetta... Jo parvessa ollessani koin tämän ajatuksen suureksi viisaudeksi. Sen jälkeen olen kysynyt tätä itseltäni monta kertaa. Ja kyllä, olen löytänyt intohimoni. Nähtävästi Annikin on, mahtavaa! Oletko sinä?"

Parvessa ollut Zaida vastasi Maaritin kysymykseen.

"Kyllä, sen todellakin huomaa kun tekee sitä mitä rakastaa, sitä mikä on intohimo. Sitä mistä saa ensisijaisesti "sydämen palkan" ja sitten vasta on toissijaista se rahallinen korvaus, sillä kyse ei ole menetetystä vapaa-ajasta, vaan sen elämäntehtävän täyttämisestä. heart emoticon Siksi mä niin usein toteankin: I Love My Life! Eli todellakin RAKASTAN elämääni ja työtäni."

Aiemmissa osissa parvelaisena ollut Tuula komppasi:

"Minä muistan kun sain ekan kerran öljyvärit käyttöön. Se oli heti että vau tässä se on. Aina jaksan innostua yhä uudestaan ja vaikka ei makseta. Välillä elän kiitoksella kuin kissa."

Yllättäen edellisen osan päähenkilö Lenita koki saaneensa uutta ajateltavaa Annin osasta:

"Maarit, mun pitää tähän liittyen tehdä vähän kotitehtäviä... Tää oli hyvä viisaus!!!"

Mikä tehdessä sinä kadotat ajantajusi? Mitä olisit valmis tekemään vaikka ilmaiseksi? Mistä olet saanut myös muilta positiivista palautetta?

Vastaa olevalla kommenttiosastolla tai sarjan Facebook-keskusteluryhmässä.

 • Mihin maahan sinä matkustaisit?

  Kysyimme katsojilta mihin he haluaisivat matkustaa.

  Nyt tai ei koskaan -ohjelman seitsemännessä jaksossa Anni halusi matkustaa pienten lastensa kanssa ulkomaille, jonka seurauksena kysyimme Nyt tai ei koskaan -ohjelman katsojilta mihin me matkustaisivat jos heille tarjoutuisi mahdollisuus matkustaa unelmakohteeseensa mihin tahansa maapallolla.

 • Vaaditaanko mieheltä vähemmän kuin vaimolta?

  Voiko selittelystä päästä eroon

  Suhtaudummeko eri tavoin naiseen, joka jättää valtaosan perheen kotitöistä miehen tehtäväksi kuin mieheen, jonka vaimo tekee kaikki kotityöt? Entä voiko ylenmääräisestä selittelystä päästä eroon? Sitä pohtivat Nyt tai ei koskaan -sarjan Ingan osan nähneet katsojat Facebookissa ja Twitterissä.

 • "Lahjakkuuksien kaatopaikka, Suomi"

  Parven jäsen kirjoittaa ajatuksiaan Ingan jaksosta.

  Parven jäsen Jarmo näki Ingan runsaassa somen käytössä enemmän potentiaalia kuin ongelmia.