Hyppää pääsisältöön

Team Fortress 2

Team Fortress 2 -hahmot pokeripöydän äärellä
Team Fortress 2 -hahmot pokeripöydän äärellä Kuva: Valve team fortress 2

Ei sotimisenkaan tarvitse aina niin totista olla. Syksyn viimeisessä striimissä pelataan porukalla Valven hatuntäyteistä Team Fortress 2:a.

Räiskintäpeligenren kestosuosikki Team Fortress 2 ei suhtaudu itseensä liian vakavasti. Luotisateenkin keskellä voi haukata voileipää nauttia elämästä. Pelistä löytyy lukuisia eri pelimodeja, jotka vaihtelevat klassisesta areenasta ja lipunryöstöstä epätavallisempaan kuljetuskilpaan ja raketin laukaisuun. Jokainen pelimoodi sisältää rutkasti karttoja ja pelistä löytyy myös fanien luomia kenttiä ja pelimodeja, joten pelkoa pelattavan sisällön loppumisesta ei ole.

Team Fortress 2:n suola piilee sen persoonallisissa hahmoissa. Pelistä löytyy yhdeksän erilaista hahmoa, joilla jokaisella on omat aseensa vahvuuksineen ja heikkouksineen. Heavy on kestävä ja käyttää isoa asetta, mutta on muita hitaampi niin mentaalisesti kuin fyysisestikin. Scout on vikkelä jaloistaan, mutta kiinni jäätyään on pulassa. Medic pystyy pitämään toverinsa hengissä, muttei kykene vastaamaan itse omasta turvallisuudestaan. Hahmoilla on omat aseensa, joista pelaaja voi valita suosikkinsa. Lopuksi hahmon voi koristella upealla hatulla, joita pelistä löytyy laittoman monta.

Kommentit