Hyppää pääsisältöön

Voimakas Spookster vaatii ratsastajaltaan paljon

2002 syntynyt quarter-ruuna Smart Spookster ei päästä ratsastajaansa helpolla. Hevonen on valmis tekemän töitä, mutta vaatii intensiivistä ratsastamista. Spuge on voimakas hevonen, joka on poikkeuksellisen lahjakas liukupysähdyksissä.

Hoitaessa Spookster on lännenhevosille tyypillisesti rauhallinen ja kuuliainen. Peten treenien ulkopuolella Spuge toimii silloin tällöin myös Peten pikkusiskon hupiratsuna.

Kisakokemusta hevosella on maailman suurimmilta kentiltä. Hevonen on edustanut Peten kanssa MM- ja EM-kilpailuissa, mutta ollut myös osa Saksan EM-juokkuetta.

Huom! ystäväni hevonen suosittelee kypäränkäyttöä myös lännenratsastuksessa.

Kommentit
 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.