Hyppää pääsisältöön

Voimakas Spookster vaatii ratsastajaltaan paljon

2002 syntynyt quarter-ruuna Smart Spookster ei päästä ratsastajaansa helpolla. Hevonen on valmis tekemän töitä, mutta vaatii intensiivistä ratsastamista. Spuge on voimakas hevonen, joka on poikkeuksellisen lahjakas liukupysähdyksissä.

Hoitaessa Spookster on lännenhevosille tyypillisesti rauhallinen ja kuuliainen. Peten treenien ulkopuolella Spuge toimii silloin tällöin myös Peten pikkusiskon hupiratsuna.

Kisakokemusta hevosella on maailman suurimmilta kentiltä. Hevonen on edustanut Peten kanssa MM- ja EM-kilpailuissa, mutta ollut myös osa Saksan EM-juokkuetta.

Huom! ystäväni hevonen suosittelee kypäränkäyttöä myös lännenratsastuksessa.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.

 • Unelmien ratsastusleirillä tärkeintä on oma motivaatio

  Tärkeintä ratsastusleirille on pakata mukaan hyvä asenne.

  Aiotko tänä kesänä ratsastusleirille? Monen ratsastajan pitkä odotus päättyy, kun leirit starttaavat kesän koittaessa. Miten tehdä omasta leirikokemuksesta unelmien täyttymys? Kun hevoset hoidetaan ratsastusleirillä hyvin, niiden kanssa on mukavaa oppia uusia asioita. Samoin onnistunut leiri pitää sisällään hyvää ruokaa, kannustavat opettajat, tarpeeksi vapaa-aikaa sekä mukavia leirikavereita.

 • Ystäväni hevosen Instagram-vinkit

  Mitkä ovat Ystäväni hevosen suosikkitilit Instassa?

  Instagramin kautta voi helposti seurata muiden hevosihmisten elämää. Jos tallille pääsee vain kerran viikossa, hevosikävää voi lievittää monilla toinen toistaan ihanammilla kuvilla ja videoilla. Ystäväni hevonen listasi muutamia inspiroivia suosikkitilejä. Seuraatko jo näitä kaikkia? Instagramista saa paljon inspiraatiota ja motivaatiota omaan harrastukseen.