Hyppää pääsisältöön

DJ Proteukselta uutta musaa pitkän tauon jälkeen – kuuntele XmiX

DJ, tuottaja ja promoottori Proteus on julkaissut vihdoin uutta soolotuotantoa. Noin kaksi ja puoli vuotta siihen meni, mutta nyt tuore kappale on saanut ensisoittonsa YleX:ssä.

Spandex-housut ovat saaneet kyytiä lukuisilla eri keikoilla. // Kuva: DJ Proteus

Erilaiset tapahtumatuotannot ja muut musiikkiprojektit ovat vieneet Proteuksen aikaa, joten soolotuotanto on saanut odottaa.

- Nyt oli sopiva aika tehdä soolomusaa. Keväällä julkaisen lisää kappaleita. Ei varmaan ihan kokonaista albumia ole tulossa, mutta rypäs uusia sinkkuja, Proteus kertoo DJ Orionille.

Maailmallakin hyvin tunnettu suomalais-DJ viettää parhaillaan 20-vuotistaiteilijajuhlaa. Proteus luottaa tunnistettavaan soundiinsa, mutta ottaa vaikutteita myös muista genreistä.

- Tykkään kuunnella musiikkia laidasta laitaan, DJ perustelee.

Energisistä keikoistaan tuttu Proteus soittaa raskasta konemusiikkia yhdistäen eri tyylilajeja, kuten industrial, industrial metal, hardcore, hardstyle, hard trance ja psytrance.

DJ Orionin ensimmäisellä tunnilla kuullaan maailmanensi-illassa Proteuksen ensimmäinen sinkku 2,5 vuoteen ja toisella tunnilla DJ itse soittaa XmiXissä. Kuuntele alta.

Lue myös:

YleX:n Parasta Ennen -risteily tulee taas – tähtiesiintyjinä E-Type ja Waldo's People

DJ Proteus intoutui lähettämään terveisiä Disko2000-ohjelmassa – pysytkö mukana, kuinka monelle eri taholle terkut menivät?

Disko2000-vieras DJ Proteuksen yllättävä menneisyys: Varastomiehenä Matti Airaksisen ja Mokoman rumpali Janne Hyrkäksen kanssa

Illan Disko2000-vieraana DJ Proteus: Luvassa raskaan konemusiikin huippuilta