Hyppää pääsisältöön

Siniyvsemin on erittäin mielenkiintoinen uusi tuttavuus

Uuden musiikin iltavuoron tehobiisinä soi tällä viikolla Siniyvseminin debyyttisinkku Pukukoodi.

Siniyvsemin // Kuva: 325Media

Jo vuosikausia suomalaisella musiikkikentällä on lähes jokainen uusi naisartisti työnnetty iskelmämankelin läpi ja lopputuloksena on ollut tuotannollisesti kohtalaisen sopuisaa musiikkia, joka sopii kaikille ja kenelläkään ei tule siitä huonoa fiilistä. Riskinotto on ollut hieman hakusessa ja uunituoretta soundia ei ole uskallettu hakea. Onneksi löytyy myös poikkeuksia sääntöön ja näistä ehkä paras esimerkki on Sanni. Nuori nainen, joka uskaltaa antaa musiikkinsa tuotannon olla kokeilevaa.

Sannin avaamasta ovesta ovat astuneet esiin Vilma Alina, Juulia ja Siniyvsemin. Viimeksi mainittu Siniyvsemin on Sini Yasemin Eira-nimisen nuoren naisen artistinimi. Aiemmin Sini on tehnyt Paramore-henkistä rock-musiikkia ja hän ottaakin omassa soolotuotannossaan vaikutteita niin rockin kuin urbaanimman musiikin puolelta.

Debyyttisinkku Pukukoodi on niin upea biisi, että se soi tämän viikon YleX:n Uuden musiikin vuorojen tehobiisinä.