Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE alkaa taas – tähtikaartissa muun muassa Antti Tuisku, JVG, Robin ja Jenni Vartiainen

Tv-ohjelmassa suomalaiset kertovat tarinoita rakkaudesta ja suomalaisten artistien musiikki antaa tarinoille tunteikkaan soundtrackin.

Robin, Jenni Vartiainen ja Antti Tuisku. // Kuva: YleX

Suosittu ja palkittu tv-ohjelma SuomiLOVE alkaa taas uusin jaksoin marraskuun lopulla. Ohjelmassa suomalaiset kertovat tarinoita rakkaudesta. Musiikki on aivan ohjelman keskiössä, sillä jokaiseen rakkaustarinaan liittyy myös jokin laulu.

Sata tarinaa ja sata laulua suomalaisille tarjoileva SuomiLOVE lupaa välittää kotisohville suuria tunteita: vaikeuksien voittamista, tuuria, luottoa elämään, syvää surua ja suurta iloa. Kaikkea tätä rytmittää suomalaisten huippunimien esittämä musiikki.

Nenäliinat esiin!

Ohjelman tähtikaarti on varsinaista tykitystä: mukana ovat Haloo Helsinki, Chisu, Antti Tuisku, Apulanta, Jenni Vartiainen, JVG, Anna Abreu, Kasmir, Egotrippi, Robin, Paleface sekä monet muut. Artistit esittävät lauluja toisinaan studiossa, välillä muusikot matkaavat ihmisten luokse yllättämään heidät lauluillaan.

Katsojia tunteikkaalla matkalla kannattelevat juontajat Marja Hintikka ja Ilkka Villi, jotka juonsivat myös SuomiLOVEn ensimmäisen tuotantokauden. SuomiLOVE alkaa perjantaina 20.11. kello 21 TV2:lla. Ohjelman suorana lähetettävä päätöskonsertti nähdään 29. tammikuuta.

SuomiLOVEn ensimmäinen kausi palkittiin Kultaisella Venlalla vuoden parhaana viihdeohjelmana.

Lue myös:

SuomiLOVE-ohjelman suosikkibiiseistä kokoelmalevy – mukana myös Kasmir ja Anna Puu

SuomiLOVE saa jatkoa – uusi kausi jo ensi syksynä

SuomiLOVE päättyy – katso Anna Puun ja Kasmirin koskettava duetto ja sarjan parhaat palat