Hyppää pääsisältöön

#Aavelive

kuvassa Tero Karhu
kuvassa Tero Karhu Kuva: Yle / Rauli Valo #aavelive puoli seitsemän

Puoli seiska sukeltaa aavemmaisiin tunnelmiin, kun toimittajamme Tero Karhu viettää yön Tampereen teatterissa 29.10. Voit seurata 13-tuntista suoraa nettilähetystä täältä. Kysy, keskustele ja osallistu lähetykseen kulkuun somessa #aavelive.

Tampereen teatteri on tunnettu lukuisista aavehavainnoista vuosikymmenien ajalta. Teron ei tarvitse vietää koko yötä yksin sillä hän saa illan aikana seurakseen kirjavan joukon erilaisia vieraita. Tero keskustelee vieraiden kanssa yliluonnollisista ilmiöistä sekä yrittää esimerkiksi saada yhteyden teatterin henkiin.


Suuntaa-antava ohjelma illalle:
  • 18:55 Aavedata-tutkimusryhmä
  • 20:30 Mentalisti Jose Ahonen
  • 21:45 Näyttelijä Ola Tuominen
  • 22:20 Meedio Marja Pennanen

Lue myös:
Puoli seiska aaveiden jäljillä

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän