Hyppää pääsisältöön

Ylen ohjelmaviestinnän Whatsappilla jo satoja tilaajia! Liity joukkoon!

Yle whatsapp
Yle whatsapp whatsapp

Tilanne 26.6.2017: Whatsapp-vinkit ovat toistaiseksi loppuneet. Selvitämme mahdollisuutta jatkaa palvelua myöhemmin.

Ylen ohjelmaviestinnän toimitus vinkkaa ohjelmista Whatsapp-mobiilisovelluksessa. Iloksemme ohjelmavinkit ja tuoreet ohjelmauutiset on otettu hyvin vastaan. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta, ja tilaajat ovat olleet innoissaan palvelusta.

Palvelun tilaajat saavat ohjelmavinkin puhelimeensa samana päivänä kun ohjelma esitetään. Viikonlopun vinkit lähetämme perjantaina. Tiedotamme Whatsappissa myös uusista ohjelmahankinnoista sekä kiinnostavista verkkosisällöistä. Whatsappissa on järjestetty myös kilpailuja, joihin vain Whatsapp-tilaajamme ovat saaneet osallistua!

Tilaajana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten Yle Whatsappissa toimii!

Tilaajana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten Yle Whatsappissa toimii! Kerro meille, miten sinä haluaisit saada tietoa Ylen ohjelmista. Voit myös kertoa kuulumisia, ehdottaa ohjelmia tai muuten vain jutustella meidän kanssa. Pyrimme vastaamaan kaikkiin meille tulleisiin viesteihin.

Näin tilaat Ylen ohjelmavinkit:

1. Lisää puhelimesi yhteystietoihin numero 0401764574 ja anna yhteystiedolle nimi, esimerkiksi "Yle". Whatsapp ei toimi, ellemme ole yhteystiedoissasi.

2. Lähetä äsken luomaasi yhteystietoon Whatsappissa viesti, josta käy ilmi, että haluat tilata ohjelmavinkki-viestin. Esimerkiksi: "Tilaisin ohjelmavinkkejä. t. Jukka"

3. Lisäämme sinut listallemme, ja alat saada viestejä! Voit myös jutella meille päin ja antaa palautetta palvelusta.

Muut viestin vastaanottajat eivät näe numeroasi, sillä käytämme Whatsappin Broadcast-toimintoa. Emme luovuta yhteystietojasi eteenpäin. Jos haluat perua tilauksen, lähetä meille Whatsappissa viesti PERU. Viestejä lähetetään arkipäivisin, yhdestä kolmeen kertaan viikossa.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua