Hyppää pääsisältöön

Justin Bieber raivostui ja ryntäsi lavalta Norjassa – YleX raportoi suoraan keikalta

YleX:n Anne Lainnon piti päästä haastattelemaan Justin Bieberiä, mutta laulaja saikin hermoromahduksen kesken kiertueen.

Justin Bieber // Kuva: EPA / Australia Music

Aina ei ole helppoa olla maailman tunnetuin poplaulaja.

Kanadalaisen supertähden Justin Bieberin piti esiintyä torstaina 29. lokakuuta Oslon Chateau Neufissä, mutta laulaja lähti pois lavalta jo ensimmäisen kappaleen jälkeen.

YleX:n toimittaja Anne Lainto oli paikalla ja kuvailee tilannetta, jossa poptähdellä keitti yli. Laulaja oli esittänyt Boyfriend-hittinsä, kun alkoi tapahtua.

- Justin sanoi, että hän haluaa esittää biisin uudestaan. Lavalle oli läikkynyt vettä, ja hän meni hakemaan pyyhettä. Kun hän alkoi kuivata lavaa, eturivin nuoret fanitytöt yrittivät tarttua pyyhkeeseen, Lainto kertoo.

Bieber irrotti langattoman mikrofoninsa ja ryntäsi lavalta. Poptähti huusi "That’s it, I’m not doing the show" ja jätti yleisön ihmeissään odottamaan laulajaa takaisin lavalle.

- Katsomo lauloi, huusi ja lopulta vain odotti. Vähitellen yleisössä levisi tieto Justinin instapäivityksestä, josta selvisi loput.

Bieber oli julkaissut Instagram-tilillään pitkän viestin, jossa laulaja selitti käytöstään.

Katso Justin Bieberin Instagram-kuva tästä

- Viikko on ollut rankka, pitkiä päiviä ilman unta, paljon esiintymistä kameralle. En tahtonut missään nimessä vaikuttaa ilkeältä, mutta päätin lopettaa show’n, koska eturivin ihmiset eivät suostuneet kuuntelemaan, Bieber kirjoittaa kuvan saatetekstissä.

Laulaja toivoo ihmisiltä ymmärrystä, vetoaa inhimillisyyteensä ja pyytää anteeksi tv-yhtiöltä, joka kuvasi keikkaa. Lue koko viesti täältä.

Loppuun palanut poppari

Jo ennen keikkaa Bieber perui kaikki sopimansa haastattelut. Managerin mukaan laulaja oli jo silloin loppuun palamisen partaalla, väsynyt ja pahassa yskässä.

Myös YleX:n haastattelu peruttiin. Lainto pääsi kuitenkin näkemään Bieberin läheltä ja kuuntelemaan akustista keikkaa Senkveld-keskusteluohjelman nauhotuksissa.

- Hän oli hauska rento oma itsensä, veti hienon akustisen setin ja moikkasi faneja meet&greet -tapaamisissa nauhotusten jälkeen. Justin teki kaikesta huolimatta rankan promopäivän Oslossa ja yllätti lapset paikallisessa koulussa ja skeittihallissa, Lainto kertoo.

Uuden musiikin aamuvuoron juontajaa harmittaa kuitenkin fanien puolesta.

- Eniten ärsytti, että Justin syytti niitä eturivin fanityttöjä. Ymmärrän, että hänellä ollut rankka viikko, mutta omaa väsymystä ei saa vierittää fanien niskaan, Lainto sanoo.

Muokattu 30. lokakuuta: Päivämäärä vaihdettu oikeaksi.

Lue myös:

Suomalaisfanit itkivät hysteerisinä Justin Bieberin keikan keskeytyttyä – "Aion kuitenkin olla aina Bieberin tukena"

Justin Bieberillä meni hermot – lähti kävelemään kesken haastattelun

Suomalaistuottajalta kaksi kappaletta Justin Bieberin levylle