Hyppää pääsisältöön

Mihin maahan sinä matkustaisit?

Katsojien matkakohteet kartalla
Katsojien matkakohteet kartalla nyt tai ei koskaan

Nyt tai ei koskaan -ohjelman seitsemännessä jaksossa Anni halusi matkustaa pienten lastensa kanssa ulkomaille, jonka seurauksena kysyimme ohjelman katsojilta mihin he matkustaisivat jos heille tarjoutuisi mahdollisuus matkustaa unelmakohteeseensa mihin tahansa maapallolla.

Erityisen suosittuja olivat Australia ja Uusi-Seelanti, mutta myös Islanti sai paljon kannatusta. Selvittämättä jäi mikä näissä saarivaltiossa vetää katsojia puoleensa.

Jonkun verran kannatusta saivat myös Skotlanti ja Espanja. Muilta osin vastauksissa oli paljon hajontaa ja lähes kaikki Tyynenmeren pienen pienet saarivaltiot tuli mainituksi.

Tässä muutamia katsojien mainitsemia unelmakohteita: Havaii, Kuuba, Panama, Mexico, Bahama, Brasilia, Intia, Israel, Ranska, Canada, Kenia ja Irlanti.

Näyttääkö oma unelmakohteesi puuttuvan unelmakartastamme? Kerro meille oma suosikkisi!

 • Mihin maahan sinä matkustaisit?

  Kysyimme katsojilta mihin he haluaisivat matkustaa.

  Nyt tai ei koskaan -ohjelman seitsemännessä jaksossa Anni halusi matkustaa pienten lastensa kanssa ulkomaille, jonka seurauksena kysyimme Nyt tai ei koskaan -ohjelman katsojilta mihin me matkustaisivat jos heille tarjoutuisi mahdollisuus matkustaa unelmakohteeseensa mihin tahansa maapallolla.

 • Vaaditaanko mieheltä vähemmän kuin vaimolta?

  Voiko selittelystä päästä eroon

  Suhtaudummeko eri tavoin naiseen, joka jättää valtaosan perheen kotitöistä miehen tehtäväksi kuin mieheen, jonka vaimo tekee kaikki kotityöt? Entä voiko ylenmääräisestä selittelystä päästä eroon? Sitä pohtivat Nyt tai ei koskaan -sarjan Ingan osan nähneet katsojat Facebookissa ja Twitterissä.

 • "Lahjakkuuksien kaatopaikka, Suomi"

  Parven jäsen kirjoittaa ajatuksiaan Ingan jaksosta.

  Parven jäsen Jarmo näki Ingan runsaassa somen käytössä enemmän potentiaalia kuin ongelmia.