Hyppää pääsisältöön

Onko reilua, että yksi pääsee hierontaan ja toinen joutuu kuntotestiin? Tsekkaa Bailumaraton-video ja timanttiset vatsalihakset

Fysiokemin ammattilaiset pistivät Bailumaraton-juontajat rääkkiin.

Bailumaratonin ensimmäinen päivä 29. lokakuuta alkoi rajusti: Alma Hätönen ja Samuel Nyman päätyivät heti aamusta kuntotestiin. Koettelemukseen kuului 12 minuuttia kuntopyörällä, 45 vatsalihasta, 50 kyykkyä ja käsipainoja niin pitkään kuin jaksaa.

Bailumaraton on osa Nenäpäivää

Nenäpäivä on hyväntekeväisyyskampanja, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa kehitysmaiden lasten hyväksi. Keräykseen voivat osallistua yhdistykset, yritykset, kaveriporukat, koulut, päiväkodit ja yksityishenkilöt. YleX:n Bailumaratonin bailaajat yrittävät kerätä mahdollisimman paljon rahaa Nenäpäivä-pottiin. Voit lahjoittaa itse keräykseen 10 euroa tekstaamalla YLEX numeroon 16499.

- On käyty salilla. Vatsalihakset on aivan timanttisessa kunnossa, fysioterapeutti Jukka Salmela kommentoi Hätösen kuntoa.

YleX Jatkojen juontaja sai täydet pisteet vatsoista ja kyykyistä, käsistäkin melkein. Myös Nyman pärjäsi hienosti lihaskunnossa, mutta kuntopyöräilyssä mitattava hapenottokyky jäi vähän keskivertoa huonommaksi.

YleX:n Bailubussi kiertää Suomen parhaita bileitä torstaista sunnuntaihin. Lisäksi YleX tekee suoraa livelähetystä Helsingin Lasipalatsista perjantaista sunnuntaihin 30.10.–1.11. Osallistu Nenäpäivä-keräykseen TÄÄLLÄ ja seuraa Bailumaratonin jokaista vaihetta TÄÄLTÄ!

Lue myös:

Nenäpäivä viihdyttää ja naurattaa – ja tekee hyvää kehitysmaiden lapsille

Hehkutettu herkku testissä: Kemin kuuluisin pizza on maultaan rohkea ja ainutlaatuinen