Hyppää pääsisältöön

Auta meitä kehittymään – voita liput suoraan lähetykseemme!

Mikko ja Susanna kuvassa.
Mikko ja Susanna kuvassa. Kuva: Yle / Ida-Liina Huurtela puoli seiska

Haluatko päästä seuraamaan Puoli seiskan suoraa lähetystä? Nyt siihen on mahdollisuus! Vastaa kyselyyn ja voit voittaa liput itsellesi ja kaverillesi.

Me Puoli seitsemän -ohjelmassa haluamme kehittää palveluitamme sosiaalisessa mediassa. Siksi haluamme tietää, mitä juuri sinä ajattelet esimerkiksi siitä, mitä jaamme Facebook-sivuillamme. Vastaa kymmeneen kysymykseen somestamme ja osallistut loppuvuoden huikeimpaan arvontaan: voit päästä seuraamaan Puoli seitsemän -ohjelman suoraa lähetystä 4.12. sekä tapaamaan juontajamme Mikko Kekäläisen sekä Susanna Laineen! Samalla pääset näkemään missä ja miten Puoli seiskaa tehdään. Lippupaketteja arvotaan yhteensä viisi kappaletta. Yksi lippupaketti sisältää kaksi lippua: yhden sinulle ja toisen ystävällesi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kyselyn tuloksia käytetään Puoli seitsemän -ohjelman sosiaalisen median kanavien kehitykseen sekä toimittajamme Ida-Liina Huurtelan opinnäytetyön tutkimusmateriaalina. Ida-Liinan opinnäytetyö käsittelee Puoli seitsemän -ohjelman sosiaalista mediaa ja sitä, minkälainen sisältö Puoli seiskan seuraajia oikeasti kiinnostaa. Opinnäytetyö on osa Ida-Liinan medianomin-opintoja Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Saamiamme vastauksia käsitellään luottamuksellisesti ja täysin anonyymisti.

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän