Hyppää pääsisältöön

Lahjoita rahaa Nenäpäivään niin saat YleX:n juontajat temppuilemaan – tarkasta haastelista tästä

Lahjoita 10 euroa tekstaamalla YLEX numeroon 16499. Jo yhdellä viestillä saadaan koulukirjat kolmelle kyläkoulun oppilaalle Afrikassa.

Viki, Alma, Samuel ja Tommi kiersivät Bailubussilla Suomen parhaita bileitä ja keräsivät rahaa Nenäpäivä-pottiin. // Kuva: Arttu Lahtinen

YleX:n Bailubussi kiertää Suomen parhaita bileitä neljä päivää ja raportoi matkastaan radiossa, netissä ja somessa. Samaan aikaan Helsingin Lasipalatsilla tehdään erikoislähetystä pitkin viikonloppua. Koko kanavalla on yhteinen missio: kerätään mahdollisimman paljon rahaa Nenäpäivä-pottiin!

Jokainen euro vaikuttaa, sillä lahjoituksen turvin autetaan kehitysmaiden lapsia. Jos kaipaat kuitenkin vielä lisää syitä löysätä kukkaronnyörejä, täältä pesee!

YleX:n juontajat joutuvat suorittamaan erilaisia hulvattomia, nöyryyttäviä, vaativia tai muuten vaan Bailumaraton-henkisiä haasteita sitä mukaa, kun rahaa kertyy hyväntekeväisyyspottiin.

Tähän mennessä Alma on esittänyt stand upia, Samuel esiintyt Areena Oulussa alushousuissaan, Viki leiponut nimikkopizzaansa, ja eräässä paljussa on nähty salaperäinen Tommi-norppa.

Tahdotko nähdä lisää tempauksia juontajilta? Osallistu keräykseen!

Tavoitteet ja haasteet:

7 500 € Viki pitää puheen ruotsiksi

8 000 € Alman toteuttaa 20 hengen flash mob -tempauksen

8500 € Samuel joutuu käymään salaa suihkussa joissakin bailuissa

9000 € Naku-uinti yllätysvieraan kanssa

9 500 € Tommi soittaa äidilleen ja kertoo ekasta kerrastaan.

10 000 € Viki varastaa juhlissa emännän vaatteet ja pukeutuu niihin selittämättä asiaa muille

15000 € Samuel saa uuden kampauksen

Seuraa TÄÄLTÄ potin kertymistä!

Kun kukin summa on saatu kasaan, haaste toteutetaan ja esitetään livenä YleX:n Periscope-lähetyksissä Twitterissä ja Snapchatissa ylex_official. Tempauksista julkaistaan lisäksi kuvia ja videomateriaalia.

Jos tahdot nähdä näiden haasteiden toteutuvan, tekstaa YLEX numeroon 16499. Näin lahjoitat 10 euroa YleX:n Nenäpäivä-keräykseen. Nenäpäivän nettisivuilta löydät ohjeita siitä, miten voit lahjoittaa muita summia.

Tule mukaan tekemään hyvää!

Lue myös:

Nenäpäivä viihdyttää ja naurattaa – ja tekee hyvää kehitysmaiden lapsille