Hyppää pääsisältöön

Tässä on seuraava suomalaistyttöjen sydäntenmurskaaja

Lucasin kakkossinkku Täydellisen epätäydellinen soi Uuden musiikin aamuvuorossa tehona.

Lucas // Kuva: Sony Music Finland

16-vuotias Lucas tuli tutuksi YleX:n Uuden musiikin vuoroista Aurinkoo -kappaleellaan. Herkkä kappale oli alkusoittoa miehen uralle, joka on juuri lähtemässä lentoon. Nyt nuori laulaja-lauluntekijä on julkaissut toisen sinkkunsa, joka esittelee sympaattisen, taitavan ja syötävän suloisen muusikon alun.

Täydellisen epätäydellinen on lähestulkoon täydellinen kappale teinitähdelle, jonka tärkein tehtävä alussa on tavoittaa mahdollisimman paljon kuulijakuntaa. Tämä onnistuu biisillä, joka kehottaa olemaan juuri sellainen kuin on. Onnistuneen sanoman lisäksi kertosäe on tarttuva, Lucaksen ääni persoonallinen ja musiikkityyli on puhdasta kitaravetoista poppia.

Biisin takaa löytyykin Jurek, joka on tuottanut Antti Tuiskun En kommentoi -menestysalbumin. Toivottavasti Jurek on mukana Lucaksen ensi vuonna julkaistavan debyytin teossa enemmänkin, sillä yhteistyön ensimmäinen hedelmä on herkullinen.

Povaamme Lucaksesta Suomen Shawn Mendesiä tai Jacob Whitesidesiä. Nuoren miehen tyylikästä, suloista kitarapoppia, josta voi kasvaa vielä jotan suurta.