Hyppää pääsisältöön

Haluatko, että YleX:n miesjuontajat ottavat napakorut? Lahjoita Nenäpäivään!

YleX Aamun miesjuontajat laittavat kroppansa likoon hyväntekeväisyyden nimissä.

YleX Aamu 2015 eli Saara, Tommi ja Samuel. // Kuva: Annika Miettinen/YleX

Jos YleX:n Nenäpäiväpottiin saadaan 6. marraskuuta perjantai-illan suoraan lähetykseen mennessä 12 500 euroa, ottavat YleX Aamun juontajat Samuel Nyman ja Tommi Manninen mätsäävät napalävistykset. Nyt kannattaa siis lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen.

Samuelilla ei ole mitään aiempaa kokemusta lävistyksissä, sillä juontaja on piikkikammoinen.

- Mun siskot ovat ottaneet joskus salaa napakorut. Mä saatan jopa jäädä tästä äidille kiinni. Mun napa haisee aika pahalle, joten jokin semmoinen narumainen koru olisi paras, ettei haju jää siihen koruun, juontaja kommentoi.

Tommilla on korvakorut, joten hänelle lävistäminen on tuttua puuhaa. Manninen piti aiemmin samantyylisiä timantteja kuin David Beckham, mutta nykyään juontajan korvissa roikkuu luonnollisemmat helyt.

Juontaja meinasi aikoinaan humalassa ottaa pillerin muotoisen kielikorun, mutta tuli omien sanojensa mukaan järkiinsä.

- Napakoru ei ole koskaan käynyt edes mielessä. En itse asiassa koe niitä kovin viehättävinä naisillakaan. Pieni nappimainen on vielä ihan jees, mutta sitä isommat, roikkuvat ja moniosaiset ovat ihan kamalia. Mun mielestä olisikin hienoa ottaa mahdollisimman isot, moniosaiset ja roikkuvat napakorut. Jotkut isot X:t tai A:t, jotka yhdistäisivät mua ja Samua YleX Aamun kautta olisi myös kivat.

Samuel toivoo, että napakorut tulevat tämän hyväntekeväisyystempauksen myötä uudelleen muotiin.

- Uskon napakorun voimaan. Varsinkin kesäisin. Talvella se ei ehkä niinkään ole muodissa, mutta kyllähän joka kesä rannoilla näkee likoilla napakoruja. Toivottavasti tämän myötä miehet löytävät tästä buumin.

Lähetä siis tekstiviesti YleX numeroon 16499, niin Samuel ja Tommi laittavat kroppaa likoon kehitysmaiden lasten hyväksi.

- Sillä 10 eurolla, joka on meille yksi hampurilaisateria tai drinkki baarissa on Nenäpäivä-säätiön kautta yli 300 puuntainta tai kouluterveystarkastus viidelle lapselle kehitysmaissa. Me selviämme ilman sitä yhtä kymppiä, mutta apua tarvitsevalle se saattaa olla ratkaiseva ero, Manninen jatkaa.

Lue myös:

Bailumaratonia bailattiin myös Lasipalatsilla - mukana sheivausta, mentalismia ja darra-Twister

17 hetkeä tien päältä, jotka tulevat jäämään Bailumaraton-historiaan

Neljä päivää, 40 bileet - Bailumaratoonarit saavuttivat maaliviivan!