Hyppää pääsisältöön

Kysy Mitä Vaan Sebastian Tynkkyseltä! Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja vierailee YleX:n Foorumilla

Sebastian Tynkkynen saapuu YleX:n Kysy Mitä Vaan -vieraaksi perjantaina 6. marraskuuta kello 14. Perussuomalaisista erotettu Tynkkynen vastaa kysymyksiin tunnin ajan.

Sebastian Tynkkynen tuli julkisuuteen Big Brother -ohjelmasta. // Kuva: Promokuva

Perussuomalaisten puolueesta lokakuun lopulla erotettu perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen tulee YleX:n Foorumin Kysy Mitä Vaan -vieraaksi perjantaina 6. marraskuuta kello 14–15. Voit kysyä Tynkkyseltä ihan mitä vaan – ja hän saa vastata ihan mitä vaan.

Tynkkynen halusi lokakuussa järjestää perussuomalaisten yhteiskokouksen, jossa olisi pohdittu, voiko puolue enää jatkaa hallituksessa. Perussuomalaisten puoluehallitus päätti äänin 11–2, että kokousta ei järjestetä. Tynkkysen erottamisen syyksi on mainittu hänen nettisivuillaan julkaisema luvaton nimilista niistä perussuomalaisten jäsenistä, jotka olivat kannattaneet Tynkkysen ehdottamaa kokousta.

Valtakunnalliseen julkisuuteen Tynkkynen nousi vuonna 2011, kun hän osallistui Big Brother -kilpailuun.

Onko Big Brother -julkisuudesta ollut apua politiikassa? Olisiko Tynkkynen jättänyt nimilistan julkaisematta, jos hän olisi tiennyt teon seuraukset? Seuraako Tynkkynen tosi-tv-ohjelmia? Millaisista asioista eduskunnassa vitsaillaan? Mitä Tynkkynen toivoo joululahjaksi?

Kysymyksiä voi esittää kirjautumalla YleX:n Foorumille. Voit käydä heittämässä kysymyksiä myös etukäteen.

KMV:ssä on aiemmin vieraillut muun muassa Cheek, Roope Salminen ja Jon-Jon, Isac Elliot, Justimus, Timo Soinija Ville Niinistö.