Hyppää pääsisältöön

7.11. Toiveuusinta: Janna, Osmo Ikonen, Mikko Pohjola ja Ville Pusa

Tartu Mikkiin 24.10.2014 Sami Hintsanen & artistivieraat
Tartu Mikkiin 24.10.2014 Sami Hintsanen & artistivieraat Kuva: Yle ville pusa

Sielukasta ja vauhdikasta juhlaa vietetään lauantaina 7.11., kun valovoimaisten laulaja-lauluntekijöiden menokone pysähtyy Tohlopin asemalle.

Tartu Mikkiin klo 22
Monipuolinen musiikintaitaja, Svenskanista jo vuosia sitten suurempaan suosioon pongahtanut musikaalikonkari, julkaisuissaan menestynyt laulaja ja lauluntekijä Ville Pusa saa kisakumppanikseen oululaislähtöisen Mikko Pohjolan. Trubaduuri- ja cover-keikoilta levytysstudioon siirtynyt Pohjola menestyi myös hienosti tämän vuoden UMK:ssa sijoittuen toiselle sijalle.

Pusa–Pohjola-tiimin laulutaistoon haastavat Janna ja Osmo Ikonen. Laulaja-muusikko Janna on saanut listahuomiota musiikillaan, erityisesti vaihdettuaan laulukielen englannista suomeen. Jannan kisaparina on laulaja, säveltäjä ja todellinen multi-instrumentalisti Osmo Ikonen, jonka musisointia voi kuulla myös Sunrise Avenuen, The Northern Governorsin ja Oddarangin riveissä.

Kovaa vauhtia mennään! Yleisö on heti kättelyssä suorastaan huumassa, nyt seistään ja jorataan! Tämä nelikko osaa laittaa harmoniat raiteilleen just eikäs melkeen. Ai, ai, nyt tulee sellaista mannaa ja nannaa, että kotisohvillakin ollaan sulaa vahaa menokoneen penkissä! Kisa on tietenkin tasainen, mutta kyllä voittajatiimi saadaan valittua, siitä pitää Sami tuomaroinnillaan ja duettofinaali sanajippoineen huolta.

Tartu Mikkiin Jatkot 22.50
Laulaja-lauluntekijät Janna, Mikko Pohjola, Ville Pusa ja Osmo Ikonen jatkavat iltaa fantastisten tulkintojen voimin omaa rytmikästä ja sielukasta musaa esittäen. Coveriakin ja kovempaakin menoa tulossa. Artistit ja bändi ovat illan mittaan hitsautunut solistia vaihtavaksi comboksi: kavereille lauletaan stemmat ja soittimetkin vaihtavat soittajaa välillä. Näistä voit valita: kananlihalla, karvat pystyssä vai kylmät väreet? Entä mikä on tarina pellekulkurista ja rantakäärmeestä? Ainakin naurut irtoaa!

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.