Hyppää pääsisältöön

Marja Hintikka Live yllätti järvenpääläisen suurperheen äidin

Kolmekymppiset Eveliina ja Niko Huotarinen elävät kiireistä arkea pian kuuden alle kouluikäisen lapsensa kanssa. Tukiverkot ovat kaukana, sillä pari on muuttanut jo nuorena Itä-Suomesta pääkaupunkiseudulle. Eveliinan äiti Outi Lavikainen halusi järjestää tyttärelleen päivän arjen yläpuolella ja teki sen Marja Hintikka Liven Jenny Lehtisen avulla.

Outi Lavikainen ilmoitti tyttärensä Eveliinan Marja Hintikka Liven yllätettäväksi heti ilmoituksen nähtyään.

– Tyttäreni olisi todellakin ansainnut pienen hemmotteluhetken, hän hoitaa niin hienosti sekä kodin, lapset että arjen, perustelee Outi.

Meikkipöytä
Meikkipöytä Kuva: Yle/Kaisa Kirves meikki

Eveliina ja hänen miehensä harrastavat jenkkiautoja ja fiftarikulttuuria. Noin vuosi sitten Eveliina innostui myös pin-up -maailmasta, joten hemmottelupäivän idea oli pian selvillä.

– Olisi varmaan aika makeaa päästä puettavaksi ja meikattavaksi ammattilaisen käsiin ja siihen päälle saada vielä ammattilaisen ottama pin-up kuva. Eveliinalla arjessa on niin vähän vapaahetkiä, että varmasti tyttö tästä nauttisi, arveli Outi - ja oli oikeassa.

Päivä kuvauksissa

Eveliina haettiin kotoaan aamulla, ja yllätys oli täydellinen. Eveliina lähti kuitenkin rohkeasti Jennyn mukaan.

Helsinigissä pin-up kuvauksissa odottivat maskeeraus, stailaus ja valokuvaus.

Pin-up studiolla
Studiolla Eveliina pääsi Ani Koiviston meikattavaksi ja kuvattavaksi, kampauksen ja stailauksen teki Coco de Noir. Pin-up studiolla Kuva: Yle/Kaisa Kirves meikkaus

– Kyllähän tämä päivä normaalista arjestani aika lailla poikkeaa. Ja kuvauksetkin poikkeavat, kun yleensä kameran takana on mieheni, kertoo Eveliina.

Yhteistä aikaa

Kuvausten jälkeen luvassa oli päivän toinen yllätys: Eveliinan lasten, vanhempien ja Nikon laittama yhteinen ateria. Eikä tässä vielä kaikki. Niko halusi yllättää vaimonsa kahdenkeskisellä ajalla parin yhteisen harrastuksen parissa. Lahdessa oli autotapahtuma, johon Niko oli hankkinut liput ja varannut hotellinkin. Luvassa oli siis täydellinen vapaailta.

– Lahden tapahtuma oli mahtava ja kaiken tämän päälle Niko oli ostanut vielä iltalaukun minulle extrayllätykseksi, kertoo Eveliina.

Eveliinan perhe vilkuttaa
Eveliinan perhe vilkuttaa Kuva: Yle/Kaisa Kirves eveliina huotarinen

Eveliina uskoo muistelevansa yllätyspäivää vielä pitkään.

– Fiilis tästä kaikesta on todella positiivinen ja plussan puolella, tämän avulla jaksaa taas arjessa eteenpäin. On ihana huomata, kuinka rakastavia ihmisiä lähelläni onkaan, summaa Eveliina.

Lue lisää Eveliinan perheen tarinasta!

MHL yllättää

Lisää ohjelmasta

Marja Hintikka Live, jakso 5
Marja Hintikka Live, jakso 5 Kuva: Freeimages / Małgorzata Głuchowska jakso 5
Marja Hintikka Live, seksikoulu
Marja Hintikka Live, seksikoulu seksikoulu
Gianni leikkauskuva
Gianni leikkauskuva Kuva: YLe gainni tam mcmillian
Marja Hintikka riemuitsee Kultainen Venla -palkinnosta
Marja Hintikka riemuitsee Kultainen Venla -palkinnosta Kuva: Maria Ainamo kultainen venla
Vapaus johtaa kansaa, kuvamanipulaatio
Vapaus johtaa kansaa, kuvamanipulaatio Kuva: (c) Photograph by Erich Lessing Marja Hintikka Live
Joulukuusi ja koristeineen.
Joulukuusi ja koristeineen. Kuva: Pixabay joulu

Uusimmat sisällöt - Marja Hintikka Live

 • Eineksiä, uhkailua, liikaa töitä – unohda turha syyllisyys vanhempana! MHL:n vieraat näyttävät esimerkkiä

  Syksyn vieraat avautuvat mistä eivät enää ota paineita.

  Vapaus, vanhemmuus, tasa-arvo. Marja Hintikka Live on puolentoista vuoden ajan ravistellut suomalaista perhekeskustelua, romuttanut turhia kulisseja ja nostanut pöydälle vaikeitakin keskustelunaiheita. Kaiken takana on tavoite vapauttaa vanhemmat turhista paineista ja jatkuvasta syyllisyydestä. Kiukuttelevia lapsia? Liikaa töitä? Unettomia öitä? Parisuhde rakoilee? Et ole yksin. Meillä on ihan samanlaista.

 • Lapset repivät parrasta ja nestehukka on lähellä - tällaista on joulupukkien karu todellisuus

  Joulupukit kertovat ammattinsa pahimmat puolet.

  Kuvittele itsesi joulupukiksi tai -muoriksi. Mielessäsi pyörii kuva piparintuoksuisista kodeista, joissa pukki istutetaan pehmeälle nojatuolille glögi kädessä ja suloiset punaposkiset pikku lapsoset laulavat heleällä äänellä sopivan lyhyen kappaleen. Kukaan ei itke, kukaan ei pelkää ja koko hommaan menee noin 10 minuuttia. Ulko-ovella sinulle annetaan sovittu summa rahaa ja poistut tyytyväisenä seuraavaan kohteeseen. No, se ei todellakaan mene ihan niin.

 • Pyjama on paras jouluasu, vinkkaavat MHL-vanhemmat

  Ei kiireelle, kyllä rennolle romantiikalle!

  Idyllisten puitteiden viilaaminen tekee erityisesti perheenäideistä helposti huumorintajuttomia piiskureita. Tonttulakki alkaa kiristää liikaa ja joulunalusviikoista tulee yhtä pitkää to-do -listaa.

 • Kestävyysliikunta lihottaa?!

  Timo Haikarainen ja kestävyysliikuntamyytti.

  Kuinka on - suosiako kovatehoista vai matalatehoista treeniä - ja miten kortisoli liittyy tähän? Personal trainerimme Timo Haikarainen vääntää myytin rautalangasta!

 • Heikki Soini: Kärsitään joulu ja jatketaan elämää!

  Ei joululla ole väliä, yhteinen aika on tärkeintä.

  Joulusuklaat ilmestyivät lähikauppaani lokakuussa. Se käynnisti kahden kuukauden kuumotuksen ja stressin, joka purkautuu monessa perheessä itkuun jo jouluaaton aamuna. Lapset juoksevat hysteerisinä pitkin seiniä ja vanhempien selkäranka katkeaa viimeistään silloin, kun kinkku kuivuu valvomisesta huolimatta. Kuulostaako tutulta, kysyy MHL:n Heikki Soini.

 • Vanessa Kurri: Olen tappavan tylsä joulunviettäjä

  Neljän lapsen äiti tekee joulun perinteiden mukaan.

  Kotiäiti ja juontaja Vanessa Kurri on jouluihminen, mutta valmistelut jäävät häneltäkin usein viime tippaan. Neljän lapsen koulu- ja harrastuskuljetusten välillä Kurri sompailee sitten ympäriinsä hakemassa jouluherkut juuri niistä oikeista ja perinteisestä paikoista. Kurrille on tärkeää tehdä joulu täsmälleen samojen askelmerkkien mukaan kuin hänen äitinsä aikanaan teki. Vanessa Kurri on MHL:n vieraana TV2:ssa maanantaina 19.12. klo 21, kun aiheena on Unelmien joulu.

 • Bloggari Anna-Kaisa Huurinainen: Tänä vuonna otamme joulun rennosti

  Liika suorittaminen on aiemmin pilannut Huurinaisen joulun.

  Viime jouluna 47 palasta -blogin Anna-Kaisa Huurinainen suunnitteli joulun tarkasti: laati menun ennakkoon ja kestitsi koko lähisuvun. Odotukset ja stressi olivat kuitenkin liian kovat, ja joulu meni mönkään. Kokemuksesta viisastuneena Huurinainen aikoo ottaa tämän joulun mahdollisimman rennosti.

 • Muusikko Stig: Henkinen valmistautuminen jouluun kannattaa aloittaa hyvissä ajoin

  Kahden lapsen isä nauttii valmiista joulupöydistä.

  Muusikko Stig tunnetaan hiteistään, mutta arkielämässä Pasi Siitonen ei puumia metsästä. Sen sijaan hän on kahden pienen pojan isä, joka odottaa joulua yhtä paljon kuin lapset. Erityisen tärkeää on nimenomaan jouluun virittäytyminen: jos sitä ei aloita ajoissa, joulu saattaa livahtaa huomaamatta ohi. Stigin jouluvalmisteluihin ei kuitenkaan kuulu stressi tai touhottaminen, vaan tärkeintä on rauhoittuminen.