Hyppää pääsisältöön

KiVa Koulu -haasteen voittajat häkeltyneitä Elastisen onnittelupuhelusta: "Kyyneleet nousee pintaan"

Kiusaamisen vastaiseen KiVa Koulu -videokilpailuun osallistui yli 500 koulua. Voittajaksi valikoitui Kulosaaren yhteiskoulu Helsingistä.

Elastinen // Kuva: Teemu/YleX

Hämmästyttävät yli 500 koulua osallistui KiVa Koulu -kampanjan videohaastekilpailuun. Haasteessa koulujen tehtävänä oli tehdä video koulun keinoista ehkäistä ja puuttua kiusaamiseen. Kampanjan suurimpina kasvoina toimivat Elastinenja Robin.

- Videoiden määrä oli ihan mahtava. Tämä on yksi siisteimmistä kamppiksista, joka ollaan tehty, Elastinen kertoi YleX Jälki-istunnon haastattelussa.

Elastisen ja Robinin tiimit katsoivat kaikki haasteeseen osallistuneet videot läpi. Kumpikin tiimi päätyi Elastisen mukaan samaan tulokseen siitä, että haasteen parhaimman videon teki Kulosaaren yhteiskoulu. Elastisen ja Robinin mukaan videossa pisti silmään sen suunnaton positiivisuus.

"Tämä on yksi siisteimmistä kamppiksista, joka ollaan tehty."― Elastinen

YleX Jälki-istunto ja Elastinen soittivat tänään maanantaina voittajakoulun oppilaille yhteiskoulun rehtorin kansliaan. Ennen puhelua oppilaat eivät tienneet voittaneensa – eivätkä sitä, että puhelimessa olisi hiljattain jäähallikeikan vetänyt räppäri.

- Oikeesti? Kiitos, kiitos! Se onnistui! Me tehtiin se! Kyyneleet nousee pintaan, Kulosaaren yhteiskoulun oppilas Anna ja Annan kaksi kaveria ilakoivat.

Ilakointia lisäsi tieto siitä, että ensi viikon keskiviikkona 18. marraskuuta Elastinen, Robin sekä YleX Jälki-istunnon Viki ja Mäkkäri saapuvat vierailulle Kulosaaren yhteiskouluun.

- Silloin, kun meillä joutui rehtorin kansliaan, niin ei ollut tuollainen fiilis, Elastinen sanoi.

Kuuntele alta Elastisen vierailu YleX Jälki-istunnossa.

Lue myös:

Osallistu KiVa Koulu -haasteeseen: voita Elastinen ja Robin vierailulle kouluusi

Väkivaltainen koulukiusaaja voi oppia kiusaamaan kotona

Robin koulukiusaamisesta: Se on pönttöjen hommaa