Hyppää pääsisältöön

Yhteistä peliaikaa saman ruudun ääressä

Pikku Kakkosen ja Buu-klubbenin yhteinen mobiilipeli, Möllit
Pikku Kakkosen ja Buu-klubbenin yhteinen mobiilipeli, Möllit Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen elder goo

BUU-klubben ja Pikku Kakkonen julkaisivat yhdessä pelattavan kosketusnäyttösovelluksen, Möllit. Möllit (engl. Elder GOO) ovat omituisia otuksia, joilla jokaisella on erityinen ominaiskykynsä. Möllejä kuljetetaan visaisten kenttien läpi sormella raahaamalla. Pelin tekee erityiseksi se, että kaikkia otuksia voi raahata yhtäaikaisesti. Peli siis soveltuu yhdessä pelattavaksi siten, että saman ruudun ääreen mahtuu useampikin pelaaja.

Möllit on suunniteltu esikouluikäisille ja sen on kehittänyt kotimainen Zaibatsu Interactive. Kenttien läpi pelaaminen tapahtuu rauhassa, lapsen tai lasten omalla tahdilla. Pulmia ja löydettävää riittää useampaankin pelituokioon.

Möllit toimii sekä iOS- että Android-laitteilla ja sen voi ladata leikittäväksi alla olevista linkeistä:
https://itunes.apple.com/fi/app/mollit/id1041946489?l=fi&mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.yle.zaibatsu.mollit

Peli on saanut julkaisunsa jälkeen hyviä arvosteluja sovelluskaupoissa. Erityistä kiitosta peli on saanut siitä, että se sopii aikuisellekin ja lapsen kannalta huoltajan aito innostus on tärkeää etenkin yhteistyötä tehdessä.

Riemukkaita pelihetkiä!

Kommentit
 • Ruskean pikkukarhun maailmassa pienet asiat tuovat suurta iloa

  Ruskea pikkukarhu seikkailee kodin lähipiirissä.

  Ruskea pikkukarhu seikkailee serkkunsa, punaisen karhun kanssa kodin lähipiirissä. Parhaiden kaverusten leikkejä ja kommelluksia ympäröivä maailma on värikäs ja naivistinen. Ruskea pikkukarhu nähdään Areenassa 20.12. alkaen ja Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuissa 20.1. alkaen.

 • Joulupukin Kuuma linja herättää jouluun

  Jouluaaton perinteinen ohjelma alkaa aina klo 8:00.

  Jos aattoaamuna jouluvalmistelut ovatkin kesken, Joulupukin Kuuma linja luo jouluisen tunnelman ja matkan joulun taikaan. Ohjelma on perinne, johon tehdään uudistuksia harkiten.

 • Pikku Kakkosen metsäneläinten jouluisat askartelut

  Pikku Kakkosen joulun riemukkaita askarteluideoita.

  Pikku Kakkosen askarteluideoihin on tänä vuonna haettu inspiraatiota Pikku Kakkosen sovelluksen eläinten leikkisästä maailmasta. Askarteluissa on käytetty kierrätysmateriaaleja, jokaisesta kodista löytyviä tai helposti hankittavia askartelutarvikkeita. Puuhakasta joulunodotusta Pikku Kakkosen parissa!