Hyppää pääsisältöön

Yhteistä peliaikaa saman ruudun ääressä

Pikku Kakkosen ja Buu-klubbenin yhteinen mobiilipeli, Möllit
Pikku Kakkosen ja Buu-klubbenin yhteinen mobiilipeli, Möllit Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen elder goo

BUU-klubben ja Pikku Kakkonen julkaisivat yhdessä pelattavan kosketusnäyttösovelluksen, Möllit. Möllit (engl. Elder GOO) ovat omituisia otuksia, joilla jokaisella on erityinen ominaiskykynsä. Möllejä kuljetetaan visaisten kenttien läpi sormella raahaamalla. Pelin tekee erityiseksi se, että kaikkia otuksia voi raahata yhtäaikaisesti. Peli siis soveltuu yhdessä pelattavaksi siten, että saman ruudun ääreen mahtuu useampikin pelaaja.

Möllit on suunniteltu esikouluikäisille ja sen on kehittänyt kotimainen Zaibatsu Interactive. Kenttien läpi pelaaminen tapahtuu rauhassa, lapsen tai lasten omalla tahdilla. Pulmia ja löydettävää riittää useampaankin pelituokioon.

Möllit toimii sekä iOS- että Android-laitteilla ja sen voi ladata leikittäväksi alla olevista linkeistä:

iOS-laitteet
Android-laitteet

Peli on saanut julkaisunsa jälkeen hyviä arvosteluja sovelluskaupoissa. Erityistä kiitosta peli on saanut siitä, että se sopii aikuisellekin ja lapsen kannalta huoltajan aito innostus on tärkeää etenkin yhteistyötä tehdessä.

Riemukkaita pelihetkiä!

Kommentit