Hyppää pääsisältöön

Fani matkusti Teksasista Helsinkiin – Teemu Selänne tarjosi illallisen

Legendaarinen jääkiekkoilija Teemu Selänne yllätti helsinkiläishotellissa tapaamansa amerikkalaispariskunnan ikimuistoisella tavalla. Selänne kutsui heidät illalliselle ja järjesti huippupaikat Jarkko Niemisen Final Night -tapahtumaan.

Fanit ja Teemu Selänne. // Kuva: April Brtkonin kotialbumi

Mark ja April Brtko matkustivat Teksasista Suomeen vain todistaakseen paikan päällä Final Night -tapahtumaa. Lauantaina Suomeen saapuneilla Brtkoilla oli mahdollisuus yhdistää kaksi lempilajiaan, sillä Mark on suuri tenniksen ystävä, kun taas April rakastaa jääkiekkoa.

Jarkko Niemisen tennisuran viimeistä iltaa olivat tähdittämässä Teemu Selänteen lisäksi myös ruotsalainen kiekkolegenda Peter Forsberg sekä kaikkien aikojen menestynein tennispelaaja Roger Federer.

Winnipegistä alun perin kotoisin oleva April on tavannut Selänteen aiemmin muutamaan otteeseen NHL-pelien yhteydessä ja viimeksi Kaliforniassa, Anaheim Ducksin pelissä. Tällä kertaa tiet kohtasivat sattumalta helsinkiläisen Kämp-hotellin aulassa.

- Juttelun lomassa hän kysyi, missä paikkamme sijaitsevat areenalla. Sanoin, että meillä on melko huonot paikat, koska ottelu myytiin loppuun erittäin nopeasti. Sitten Teemu lupasi hoitaa meille paremmat paikat otteluun, ja soittavansa asiasta seuraavana päivänä, kertoo April Brtko Yle Uutisille.

Lyhyen juttutuokion jälkeen Mark ja April Brtko lähtivät kävelylle Helsingin keskustaan. Noin 15 minuuttia Selänteen tapaamisen jälkeen Aprilin puhelin soi ja langan toisessa päästä kuului tuttu ääni.

- Teemu soitti meille ja pyysi mukaan illalliselle kahden ystävänsä ja vaimonsa kanssa.

- Se oli mahtavaa. Minä olen jääkiekkofani ja oli totta kai hienoa saada soitto omalta jääkiekkosankarilta. Meillä oli hauska ilta Teemun, hänen vaimonsa ja heidän ystävien kanssa, jatkaa April Brtko.

Fani ei säästele hehkutuksiaan kehuessaan suomalaiskiekkoilijaa.

- Teemu on maanläheisin, aidoin sekä arvostetuin jääkiekkoilija. Hänellä on aina aikaa faneille. Hän ei koskaan kieltäydy nimikirjoituksesta tai yhteiskuvasta. Nyt hän vei ystävällisyytensä toiselle tasolle, kutsumalla meidät mukaan illalliselle. Se oli ihmeellistä.