Hyppää pääsisältöön

Slush - Suomen suurin unelmahautomo Ylen kanavilla

Ylen Slush-lähetysten promo-kuva.
Juontajat Reetta Rönkä ja Tero Karhu Ylen Slush-lähetysten promo-kuva. slush

Slush-tapahtuma näkyy ja kuuluu Ylen kanavilla. Osoitteessa yle.fi/slush näytetään suoraa striimiä startupien ideakilpailusta. Myös YleX ja Yle Kioski välittävät tunnelmia paikan päältä. Tapahtuman parhaat palat esitetään koosteena Yle TV2:ssa sunnuntaina 15.11. klo 19.10.

Toiveikkaat startup-yritykset kohtaavat sijoittajat Helsingissä Slush-tapahtumassa 11.-12. marraskuuta. Lähteekö Suomi nousuun rohkeilla unelmilla?

Osoitteessa yle.fi/slush on keskiviikkona ja torstaina 11.-12.11. live striimi kilpailusta, jossa 100 toiveikasta kauppaa unelmaansa. Molempina päivinä kello 8.50-18.00 esitettävää striimiä juontavat toimittajat Reetta Rönkä ja Tero Karhu.

Nyt on mahdollisuus päästä näkemään startup-elämää läheltä ja suorana.

Ideakilpailussa maailmaa muuttavat ideat joutuvat alan asiantuntijoiden pureskeltavaksi. Ylen suorassa striimissä mukana kommentoimassa ja startupien elämää avaamassa startup-alan parhaat suomalaiset asiantuntijat: Jyri Engeström, Inka Mero, Wili Miettinen, Artturi Tarjanne, Riku Asikainen, Pekka Pärnänen, Timo Ahopelto ja Timo Tirkkonen.

YleX Etusivu on mukana suorilla lähetyksillä tapahtumien keskipisteestä. Myös Yle Kioski seuraa päivän kulkua tiiviisti.

Slushin parhaat palat nähdään koosteena Yle TV2:ssa sunnuntaina 15.11. klo 19.10.

Kaiken löydät osoitteesta yle.fi/slush

#slush15

Lue myös - yle.fi:stä poimittua