Hyppää pääsisältöön

Elämä on nyt!

Elämä on nyt!
Elämä on nyt! Kuva: Samuli Alapuranen, YLE puoli seitsemän

Oletko rohkeasti aikuisiällä tarttunut uuteen harrastukseen, jonka aloittamista punnitsit pitkään muiden kommentteja peläten? Entä oletko vaihtanut aikuisiällä ammattia, muiden mielipiteistä piittaamatta ja toteuttanut siten ehkä pitkäaisen unelmasi?
Kerro tarinasi meille!

Moni meistä on haaveillut aikuisiällä asioista tai harrastuksista, joiden tekemisen tai kokeilemisen jarruna on lyhyesti ja ytimekkäästi aikuisuus. Me Puoli seiskassa kannustamme sinua heittämään ennakkoluulot romukoppaan ja yllättämään lähipiirin lisäksi ennenkaikkea itsesi! Haluamme kuulla teiltä tarinoita siitä, miten olette aikuisiällä elämänne sisältöä tai suuntaa muuttaneet ja ennenkaikkea, millaista henkistä painia olette itsenne kanssa joutuneet käymään ennen kuin päätös on syntynyt?

Puhumme rohkeudesta suorissa lähetyksissä 17.-20.11 vieraidemme kanssa ja käymme läpi viikon aikana myös teiltä tulleita tarinoita.
Oman tarinansa kertoneiden kesken arvotaan palkinto!

Voit osallistua viikon aikana keskusteluun aiheesta twitterissä tunnisteella #elämäonnyt

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän