Hyppää pääsisältöön

21.11. Toiveuusinta: Eini, Jiri Nikkinen, Sani ja Jussi Selo

Eini, Jiri Nikkinen, Sani ja Jussi Selo Tartu Mikkiin -ohjelmassa 28.11.2014
Eini, Jiri Nikkinen, Sani ja Jussi Selo Tartu Mikkiin -ohjelmassa 28.11.2014 Kuva: Yle jussi selo

Noniin, hella kuumaksi ja kevyen musiikin keittoon kaikki ainekset kiehumaan! Perjantain mielenkiintoisimmat musiikkicombot kokoontuvat kakkosen musiikkiviihteessä.

Tartu Mikkiin kello 22

Tartu Mikkiin -studiossa kohtaavat tällä kertaa suomalaisen discon kuningatar Eini & valtakunnan virallinen Beatles-diggari Jiri Nikkinen sekä Aikakone- ja soolouraa laulava Sani & Uniklubi-keulahahmo Jussi Selo. Artistivieraat laulavat koko kirjon kevyttä musiikkia ja kisaavat siinä sivussa perjantai-illan pistekuninkuudesta, pannulappuja jakelee Sami Hintsanen.

Tämä ilta on suurta kevyen musiikin potpuria, medleytä ja sikermää! Nyt osoitetaan se, että Madonna, Beatles, Kirka ja kaikki muutkin maestrot mahtuvat samaan esitysjonoon! Ja kukahan muuten sen Beatlesin tunnistaa ja meille laulaa luikauttaa? Aika messevä musakeitos saadaan kiehautettua ja pöytä katettua, studioyleisökin discoaa sen minkä joraamiselta ehtii. Jälkiruuaksi tarjoillaan duettofinaali ja kisan lopullinen voitto. Kaikkien aikojen duettopisteet jaetaan nyt, vaan hetkonen... paljon vai vähän?

Tartu Mikkiin Jatkot kello 22.50

Nyt lauletaan lisää! Illan tähtivieraat Sani, Eini, Jiri Nikkinen ja Jussi Selo esittävät listaykkösiä ja mielihittejä Tartu Mikkiin -bändin säestyksellä. Ilta rapsahtaa mukavasti käyntiin, kun todetaan "Yksi, kaksi, sulle tuli faksi!" Jo peliosassa esitelty konsepti – eli että laitetaan musiikillisten tyylien koko kirjo samaan pataan – todetaan hyväksi Jatkoillakin. Kuule tänään viiltävä analyysi discomusan suosiosta. Lisäksi saat selville sen, kuka pyysi pienenä nimmarin keneltä. Katsojille tarjoillaan myös herkullista duettoa Badding-hengessä. Fantastisen viikonlopun aloittaa Tartu Mikkiin -perjantain paras musaviihde, joka menee sekä selkäytimeen että laittaa tanssijalan vispaamaan!

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.