Hyppää pääsisältöön

Turun Klubi jatkaa uuden vetäjän kanssa: HITTO-klubista tunnettu johtaja kiinnitti ensitöikseen Huoratronin

Kulttuurituottaja Janne Kiviniemi on valittu Klubin uudeksi vetäjäksi. Huoratron, Atomirotta ja Paperi-T esiintyvät tilassa vielä tänä syksynä.

Huoratron promokuva // Kuva: Huoratron / Karel Chladek

Turun päivä ja yö Oy pelasti lokakuussa live-toiminnan jatkumisen konkurssiin ajautuneella Turun Klubilla. Nyt tapahtuma - ja musiikkialan ammattilaisista koostuva koalitio on valinnut Klubin vetäjäksi turkulaisen kulttuurivaikuttajan ja tapahtumatuottajan Janne Kiviniemen.

Kiviniemellä on lähes 25 vuoden kokemus bändi- ja konserttitoiminnasta sekä turkulaisesta klubikulttuurista. Tuottaja muistetaan erityisesti elektroniseen tanssimusiikkiin keskittyneen HITTO-klubin järjestäjänä. Lisäksi Kiviniemi on muun muassa vastannut Turku Modern -festivaalin kokonaistuotannosta.

Koalitio ilmoitti aikaisemmin pystyvänsä konkurssista huolimatta järjestämään suurimman osan loppuvuodelle sovituista keikoista. Uuden klubijohtajan myötä tila ilmoitti nyt myös uusista kiinnityksistä.

28. marraskuuta Klubilla esiintyy harvakseltaan kotimaassa keikkaileva elektronisen musiikin artisti Huoratron. Perjantaina 18. joulukuuta Klubille saapuu genrerajoja rikkova Atomirotta, joka valmistelee parhaillaan toista albumiaan. Tapaninpäivänä 26.12. Klubilla nähdään rap-artisti Paperi-T.

Live-kerros avaa ensimmäistä kertaa ovensa tulevana perjantaina 20. marraskuuta kahdella keikalla. Alkuillassa esiintyy Samae Koskisen Korvalääke, ja yökeikalla lavan valloittaa Pyhimys.

Turun Klubin ohjelma:

Pe 20.11. Samae Koskisen Korvalääke

Pe 20.11. Pyhimys

La 21.11. Iisa

La 28.11. Huoratron

To 3.12. Mokoma

Pe 4.12. Eluveitie (CHE), Skalmöld (IS), Ithilien (BE)

La 5.12. Scandinavian Music Group, Wedding Crashers

Pe 11.12. Don Johnson Big Band, Petteri Sariola

La 12.12. Turisas

To 17.12. Lissie (USA)

Pe 18.12. Atomirotta

La 19.12. Metallihelvetti esittää: Shape of Despair, Lord Vicar, Harvest Bell

Ke 23.12. Hevinkelium

La 26.12. Paperi-T, View

To 31.12. Sima, Ruma

Ke 23.3. J.Karjalainen

Lue myös:

Sima-yhtye Turun Klubin konkurssista: Meidän bändiä ei olisi ilman sitä paikkaa