Hyppää pääsisältöön

TET-harjoittelussa YleX:llä käynyt Teuvo Hakkarainen: Lieventäisin nyt Yle-kritiikkiäni

Aiemmin Hakkarainen sanoi, että Yleen lapataan vuosittain 500 miljoonaa euroa turhaa rahaa.

Teuvo Hakkarainen. // Kuva: YleX / Jani Nivala

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen sanoo YleX:lle, että hän lieventäisi nyt taannoista kritiikkiään Ylen toiminnasta.

Hakkarainen antoi marraskuun alussa Aamulehdessä tiukkaa palautetta Ylestä: haastattelussa Hakkarainen sanoi, että Yle ei toteuta tehtäväänsä ja että Yleen lapataan vuosittain 500 miljoonaa euroa turhaa rahaa.

YleX Aamu kutsui Hakkaraisen TET-harjoitteluun eli työelämään tutustumaan. Keskiviikkona tunnin ajan YleX:n tettiläisenä työskennellyt ja radiojuontamista kokeillut Hakkarainen sanoo, että kurkistus kulissien taakse on ollut hyödyllinen ja hänen kuvansa Ylestä on jo muuttunut.

- Kyllä tämä on mielenkiintoista hommaa. Saattaisin tulla toisenkin kerran tänne.

Hakkarainen on muutenkin tutustunut Aamulehden haastattelunsa jälkeen Ylen toimintaan esimerkiksi vierailemalla Yle Keski-Suomessa. Kansanedustaja sanoo, ettei enää antaisi samanlaista kritiikkiä kuin Aamulehden haastattelussa.

- Lieventäisin sitä nyt.

Teuvo Hakkarainen on mukana liikenne- ja viestintäministeriön asettamassa työryhmässä, jossa arvioidaan Ylen toimintaa ja rahoitusta. Ryhmän työ on vasta käynnistynyt. Hakkarainen sanoo linjastaan työryhmässä seuraavaa:

- Tiukka linja. On kuitenkin hyvä, että saan nyt perehtyä Ylen toimintaan.

Mitä Teuvo Hakkarainen sanoi YleX Aamun haastattelussa. Kuuntele alta!

Lue myös:

Teuvo Hakkarainen huomenna YleX Aamussa: “Katsotaan, miten hän selviytyy radiojuontajan urakasta”