Hyppää pääsisältöön

Kummeli: Kekkonen ja Karjalainen Neuvostoliitossa

Kummeli-sketsien tuttu toimittaja Jykä istuu kaverinsa kanssa kantakapakassaan parantelemassa oloaan. Kaveri päättää piristää Jykää kertomalla jutun presidentti Urho Kekkosen ja ulkoministeri Ahti Karjalaisen vierailusta Neuvostoliittoon.

Muistikuviensa pohjalta Jykä harmistuneena toteaa kaverilleen, että "taisi tulla illalla mokattua". Jotta edellisilta unohtuisi Jykältä, kaveri kertoo jutun Kekkosen ja Karjalaisen valtiovierailusta Neuvostoliittoon. "Kyllähän sinä tiedät, että siellä oli silloin ankara meno. Siellä ei saanut tehdä virheitä eikä tyriä. Kyllähän sinä tiedät, sinä olet toimittaja!", Jykän kaveri sanoo. Siksi Ahti Karjalainen laati suunnitelman mahdollisten tyrimisten varalla, Pelkona kun oli, että Kekkonen unohtaisi, mitä hänen piti puheessaan vierailuisännille sanoa.

Kaikki kokonaiset Kummeli-jaksot Yle Areenassa

Kaikki Kummelit vuosilta 1991-2004 ovat pysyvästi katsottavissa Yle Areenassa.