Hyppää pääsisältöön

Äänestä Suomen suosituinta rakkauslaulua

Rakkauslauluäänestys
Rakkauslauluäänestys suomilove

Viimeksi se oli Johanna Kurkelan Rakkauslaulu, mikä se on tällä kaudella – päätä sinä! SuomiLOVE etsii jälleen maamme suosituinta rakkauslaulua ja sinä voit vaikuttaa tulokseen.

SuomiLOVEssa kuullaan sata suomalaista kappaletta, jotka tavalla tai toisella liittyvät rakkauteen ja välittämiseen. Siksi olemme päättäneet kutsua niitä kaikkia rakkauslauluiksi. Kuten ykköskaudella, etsimme nytkin sitä kaikkein suosituinta rakkauslaulua. Se kuullaan koko kauden päättävän, suorana lähetettävän SuomiLOVE-konsertin huipennuksena.

Mistä biisistä tulee Rakkauslaulun manttelinperijä, laulu johon huipentuu Lahden Sibeliustalossa televisioitava konsertti ja koko SuomiLOVE-kausi? Valitse sadasta ohjelmassamme kuultavasta kappaleesta tai ehdota omaa valintaasi.

Info: Tässä on ollut ulkoinen upotus, joka nyt ei enää toimi, ja siksi on poistettu.

Lisää ohjelmasta