Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkosen postipyyntö

Pikku Kakkosen postiin tullut piirros
Pikku Kakkosen postiin tullut piirros pikku kakkosen posti

Pikku Kakkosen postin uusi postiaihe on TAIKAKELLO. Miltä sinun mielestäsi näyttää taikakello? Jos sinulla olisi sellainen ihmeellinen kello, jolla voisi matkustaa vaikka ajassa eteen- tai taaksepäin, mihin sinä menisit ja miksi? Millaista on taikakellon aika? Ja mitä muita taikoja taikakellolla voi tehdä? Piirrä kuva ja kerro tarina ihmeellisestä taikakellosta. Lähetä postisi sitten tänne tuttuun Pikku Kakkosen postin osoitteeseen. Odottelen täällä postiasi.

Pikku Kakkosen postin osoite on:

Pikku Kakkosen posti
PL 347
33101 Tampere

tai sähköpostilla pikkukakkonen@yle.fi.

Taikakello-piirustuksia esitellään televisiossa syksyllä tiistaisin ja perjantaisin 21.11.-15.12.

Lisätietoa Pikku Kakkosen postista

  • “Hei vaan poppelit!”

    Poppelikumpu Pikku Kakkosessa maanantaisin.

    Poppelit Tipa, Lalla ja pikkuisin Nopsu ratkovat yhdessä eteen tulevia pulmia. Ratkaisu voi löytyä Poppelikummun metsän värikkäistä muodoista tai yhdessä arkipäivän ongelmia pohtien. Poppelikumpu Pikku Kakkosen maanantai-illoissa 20.11. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Yle Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.