Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkosen postipyyntö

Pikku Kakkosen postin postiosoite ja Pikku Kakkosen postin Iina
Pikku Kakkosen postin postiosoite ja Pikku Kakkosen postin Iina Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Pikku Kakkosen posti

Pikku Kakkosen postin uusi postiaihe on Tavallisen päivän hieno hetki. Näitkö tai teitkö jotain erityisen mukavaa ihan tavallisena päivänä? Ilahduitko roska-auton näkemisestä, tai ihanasta iltakylvystä? Saitko satuhetken mummilassa, tai rakentaa majan sohvan taakse veljen kanssa? Tapasitko naapurin kiltin koiran, tai näitkö vikkelän oravan? Piirrä kuva ja kerro tarina jostain tavallisen päivän hienosta hetkestä ja lähetä postisi sitten tänne tuttuun Pikku Kakkosen Postin osoitteeseen. Odottelen täällä postiasi!

Pikku Kakkosen postin osoite on:
Pikku Kakkosen posti
PL 347
33101 Tampere

sähköposti: pikkukakkonen@yle.fi

Katsele Areenasta Pikku Kakkosen postin erikoislähetyksiä.

Lisätietoa Pikku Kakkosen postista

Kommentit