Hyppää pääsisältöön

YleX Jälki-istunto vahvasti esillä Voitolla yöhön -finaalissa – Mäkkärin lisäksi myös Viki on mukana esityksessä

Mäkkäri on selvittänyt tiensä kolmen parhaan joukkoon MTV3:n Voitolla yöhön -ohjelmassa. Voitto on lähellä, mutta sunnuntain haaste on Mäkkärin mukaan yksi ohjelman vaikeimmista.

Lähteekö tämä kaksikko sunnuntaina voitolla yöhön. // Kuva: Julius Konttinen/YleX

YleX:n Mäkkäri lähtee tilastojen valossa voittajasuosikkina sunnuntaiseen Voitolla yöhön -ohjelman finaaliin. YleX Jälki-istunnon juontaja on kilpaillut ohjelmassa kuutta muuta julkisuuden henkilöä vastaan seitsemässä eri ohjelmanumerossa. Näistä viidessa Mäkkäri on päätynyt voittajaksi joko yksin tai vaihtuvan parinsa kanssa.

Aiemmasta menestyksestä huolimatta Mäkkärin fiilis finaalin alla ei ole kovin luottavainen. Huipennuksessa finalistit eli Mäkkäri, Jukka "Jugi" Rasila ja Viivi Pumpanen esittävät kukin kaksi ohjelmanumeroa. Mäkkärin kohdalla toinen näistä on ilma-akrobatiaesitys kankaalla. Kuulostaa haastavalta – ja sitä se Mäkkärin mukaan myös on.

"On todennäköistä, että jossain vaiheessa tipahdan kankaalta."― Juuso "Mäkkäri" Mäkilähde

- Se on lollipop lyyran kanssa fyysisesti haastavin esitys koko ohjelmassa, ainakin minun vedoistani. On todennäköistä, että jossain vaiheessa tipahdan kankaalta, Mäkkäri kertoo.

Toisen ohjelmanumeron tulee olla sellaisesta lajista, jonka kilpailija on ohjelman aikana suorittanut aiemmin. Mäkkärin toinen esitys on rullalautailunumero, josta hän sai ykköspisteet Voitolla yöhön -sarjan neljännessä jaksossa. Skeittauksessa lajivoittoa Mäkkärin kanssa havittelee juontajapari Viki, joka nähdään myös lavalla.

- Annan tästä 100-kiloisesta ruhosta kaikkeni, jotta Mäkkäri lähtee voitolla yöhön. Olen kuitenkin sijoittunut Kemin ainoassa skeittikilpailussa toiseksi vuonna 2001, Viki sanoo.

Mäkkärin mukaan päätös ottaa Viki vierailijaksi pohjautuu VilleGallen ratkaisuun tuoda JVG:n toinen osapuoli Jare mukaan Vain Elämää -ohjelman esitykseen Anssi Kelanisännöimässä jaksossa. Tuolloin VilleGalle ja Jare esittivät Kelan kappaleen yhdessä.

- Ei tarvitse myöhemmin kertoa Vikille, että millaista siellä oli. Tässä on ihan sama tilanne kuin VilleGallella, Mäkkäri sanoo.

Finaalin ykkönen voittaa 10 000 euroa valitsemalleen hyväntekeväisyyskohteelle.

Voitolla yöhön -finaalilähetys MTV3-kanavalla sunnuntaina 22. marraskuuta kello 19:30.

Lue myös:

YleX:n Mäkkärin voittoputki jatkuu: Tällä viikolla odotan eniten Petri Nygårdin tankotanssia

YleX:n Mäkkäri lollipop lyralla Voitolla yöhön: Lähdimme myymään esitystä seksillä

Kyllä, on myös TV-sarjoja, joissa YleX:n Mäkkäri ei tänä syksynä esiinny