Hyppää pääsisältöön

28.11. Toiveuusinta: Maria Tyyster, Teemu Roivainen, Saija Tuupanen ja Amadeus Lundberg

Teemu Roivainen, Maria Tyyster, Saija Tuupanen ja Amadeus Lundberg Tartu Mikkiin -ohjelmassa 5.12.2014
Teemu Roivainen, Maria Tyyster, Saija Tuupanen ja Amadeus Lundberg Tartu Mikkiin -ohjelmassa 5.12.2014 Kuva: Yle sami hintsanen

Tämän illan kattauksessa maustetaan tangoa kuninkaallisella loistolla.

Tartu Mikkiin kello 22

Vuoden 2014 tangokuninkaalliset Maria Tyyster ja tangokuningas Teemu Roivainen saapuvat kisaamaan. Vastaansa he saavat kuninkaallista konkarisäihkettä Saija Tuupasen ja Amadeus Lundbergin joukkueesta. Sami Hintsanen johtaa loisteliasta iltaa.

Sulje silmäsi ja lennät hetkessä näiden tähti-tähtien matkassa Hopeisen kuun loisteeseen musiikilliseen tulisuudelmaan. Tango on kenties lähinnä kvartetin sydäntä – ja bändin Teemu Bromankin ottaa kontrabasson tätä varten kainaloonsa – mutta iltaan mahtuu silti iskelmää, Elvistä ja poppistakin. Ja ah, yhdessä saadaan suorastaan samettista neliäänistä harmoniaa. Nyt on aika nauttia! Vaan näkevätkö silmät oikein, antaako kaksi koiraa laulunäytteen?

Tartu Mikkiin Jatkot kello 22.50

Rakkauden täyttämän lauantai-illan parhailla jatkoilla illan taidokas tangokvartetti tulkitsee mielimusiikkiaan yhdessä ja erikseen. Jatkot käynnistyvät rakkauden täyttämillä finaalitangosävelillä, kotikatsomossakin sydämet voivat sykkiä samaan tahtiin. Artistit puhuvat intohimoisesta suhteestaan tangoon ja tulkitsevat rakkauden sanomaa vanhoin ja uusin sävelin. Kuulemme imitointitaidoista, lähiajan suunnitelmista ja mielenkiintoisista musiikillisista tarinoista. Tunteiden täyttämästä Tartu Mikkiin -illasta käynnistyy suudelmin sinetöity viikonloppu!

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.