Hyppää pääsisältöön

Hae mukaan Tuhkimotarinoita –sarjaan!

Tuhkimotarinoita
Lestadiolaisuudesta eronnut Minna ja stylisti Outi Broux Tuhkimotarinoita tuhkimotarinoita

Ylen Tuhkimotarinoita –sarjassa on etsitty selviytyjänaisia muuttumaan; rohkeita ja ujoja, kaupungista ja maaseudulta. Jokaisella meistä on omanlaisemme tarina: kipeä, rohkaiseva, sisukas, yllättävä tai kaikkia koskettava – yhtä arvokkaita jokainen. Haku on toistaiseksi päättynyt.

Minnan haastis
Minnan haastis tuhkimotarinoita

Tuhkimotarinoissa kriisistä selviytyneitä naisia autetaan löytämään omat vahvuutensa stylisti Outi Brouxin avulla.

- Tuhkimotarinoiden kuvausviikko oli ehdottomasti elämäni unohtumattomin viikko! Toteaa 2. tuotantokaudella mukana ollut lestadiolaisuudesta eronnut Minna.

minna stailauskolmio
minna stailauskolmio tuhkimotarinoita

Jatkamme Ylen TV2:n Tuhkimotarinoita –sarjan 3. tuotantokauden kuvauksia 2017 . Haku on toistaiseksi päättynyt.

Jokaisen pinnan alla on syvempi tarina.

Seuraa Tuhkimotarinoita Ylen nettisivuilla, Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Ruokaprofessori Hely Tuorila: ”Afrikkalaiset hämmästelivät sitä, että kerään luonnosta sieniä”

  Hely Tuorila on aistinvaraisen ruokatutkimuksen professori.

  Aistinvaraisen ruokatutkimuksen emeritaprofessori Hely Tuorila opiskeli aikoinaan ravitsemustiedettä Helsingin yliopistossa, jotta hän voisi tehdä työtä ravintokemistinä kehitysmaissa. Suunnitelma ei ihan toteutunut, mutta nyt eläkeiässä Tuorila on kutsuttu Afrikkaan ylimääräiseksi professoriksi Pretorian yliopistoon. Suomessa häntä kutsuu Punkalaitumen mökkimetsä, jota intohimoinen sienestäjä rakastaa.

 • Taskulamppu herätti tiedonjanon, joka on ohjannut Heikki Kastemaan koko elämää

  Toimittaja ja opettaja Heikki Kastemaata kiehtoo tietäminen

  Opettaja ja toimittaja Heikki Kastemaa on aina ollut kiinnostustunut tiedosta ja tietämisestä. Erityisesti taiteeseen perehtyneenä toimittajana hän on matkannut kuvien perässä myös maihin, joissa tiedonkulkua säädellään tai joissa tietolähteitä on niukasti. Kastemaa uskoo vapaasti saatavilla olevan tiedon merkitykseen ja täydentää siksi Wikipedia-tietosanakirjaa sanoin ja kuvin.

 • Tanssija ja näyttelijä Fred Negendanckin elämä oli täynnä unelmarooleja

  Tanssija Fred Negendanck oli karismaattinen luonnenäyttelijä

  Balettitanssija, tanssitaiteilija, näyttelijä ja kuvataiteilija Fred Negendanck valloitti sydämet ensin Kansallisbaletin tanssijana ja sitten Svenska Teaternin karismaattisena luonnenäyttelijänä ja koreografina Helsingissä ja Turussa. Viimeisten 15 vuoden ajan hän menestyi monipuolisena kuvataiteilijana.

 • Muusikko, säveltäjä Anssi Tikanmäki soittaa yhä Maisemakuvia

  Anssi Tikanmäestä ei tullut maanviljelijää eikä opettajaa.

  Anssi Tikanmäestä piti tulla maanviljelijä, mutta musiikki vei mennessään. Opiskeluvuodet Sibelius-Akatemiassa olivat monella tapaa käänteentekeviä. Silloin Tikanmäki sävelsi orkesterisarjan Maisemakuvia Suomessa ja tutustui muun muassa Juice Leskiseen.