Hyppää pääsisältöön

Softengine soi YleX:n Viikon albumina: Seinäjoen pojat heittävät tiskiin todella maittavan välipalan

Softenginen joulukuun alussa julkaistava uusi EP soi YleX:n Viikon albumina.

Softengine

Mitä?!? 4. joulukuuta julkaistava Softenginen EP From earth, from ashes, from dust on ensimmäinen puolikas tulevasta kokopitkästä albumista, joka julkaistaan alkuvuodesta 2016.

Miksi?!? Vuosi oli 2014, kun toukokuussa Kööpenhaminassa Suomen edustajaksi Euroviisu-areenalle nousi aivan uunituore, nuorten miesten yhtye, Softengine kappaleella Something Better. Nuorista eteläpohjanmaalaisista ei ollut Conchita Wurstin haastajaksi, mutta bändi sai erittäin hyvää kansainvälistä huomiota ja suomalaisittain todella hyvän sijoituksen (11.) kovatasoisessa musiikkikilpailussa.

Hiljattain yhtye muutti Helsinkiin saman katon alle. Hulppeassa yli 200 neliön asunnossa on hyvä hieroa bändin tulevia kuvioita valmiiksi. Mitä tulee levyn ensimmäiseen puolikkaaseen, niin kappalemateriaali enemmän kuin vahvaa. Viidestä kappaleesta jokaisen olisi voinut julkaista sinkkuna. Nyt albumita on YleX:lläkin kuultu All About You & I ja Big Fat Bass Drums -kappaleet.

Häh?!?
Täydellisesti muotoiltuna EP-julkaisun nimi on:

From earth
From ashes
From dust

Levyyn tutustutaan Uuden musiikin aamuvuorossa maanantaista torstaihin klo 10 jälkeen. Ja Uuden musiikin iltavuorossa klo 17-19 välillä.