Hyppää pääsisältöön

Lauri Tähkältä herkkä cover Dave Lindholmin kappaleesta

Lauri Tähkän single-coverin kans.
Lauri Tähkän single-coverin kans. suomilove

SuomiLOVEn jokaisesta jaksosta julkaistaan yksi laulu singlenä. Perjantaina nähtävän 2. jakson sinkussa kohtaavat kahden tunteikkaan miehen ominaissoundit

SuomiLOVEssa on cover-osio, jossa artistit esittävät itselleen tärkeän kappaleen ja kertovat samalla, miksi juuri kyseinen biisi on tärkeä.

Lauri Tähkän esittämä Dave Lindholm –cover värisee tunnetta. Ja kunnioitusta alkuperäistä esittäjää kohtaan:

”Osallistuin 14-vuotiaana Dave Lindholmin kitarakurssille, joka pidettiin Teuvan lukion tiloissa. Oli syksy, harmaata, pellot käännetty. Pitäjä oli pieni ja ahdistava.

Dave odotteli pikkupitäjistä tulevia "soittajia" lukion portailla mustassa poplarissa, baskeri päässä röökiä vedellen. Dave moikkasi, ja olin innoissani.

Meitä osallistujia oli vähän. Herra Isokynä opetti paljon lyhyessä ajassa lauluista, teksteistä, asenteesta, yhteissoitosta ja taitelijahengestä.

Tämän jälkeen kuuntelin kaikki Daven levyt, imin vaikutteita ja aloin kulkemaan mustassa kirpputoripoplarissa, vaikka muut nauroivatkin.

Nyt olisi kiitoksen paikka, kun silloin en osannut sitä sanoa enkä sen jälkeen ole nähnyt. Kiitos myös SuomiLOVE-ohjelmalle, joka mahdollisti tämän kunnianosoituksen.”

Kuuntele Lauri Tähkän kappale Spotifysta:

Kommentit